branchenieuws

Eva Bulthuis benoemd tot algemeen directeur van Qeet Utrecht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Eva Bulthuis nieuwe directeur Qeet Utrecht

Qeet, de Utrechtse cateraar die smaken uit de buurt deelt, heeft per 1 september Eva Bulthuis tot algemeen directeur benoemd.

Eva Bulthuis, algemeen directeur Qeet Utrecht: “Ontzettend trots en blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen om in deze mooie functie verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leiding binnen Qeet Utrecht! Een geweldige nieuwe uitdaging voor mij, na bijna 9 jaar in deze fijne organisatie werkzaam te zijn geweest. Ik kijk er naar uit om samen met onze 3 ondernemers, Thijs Bakx, Bas Krips en Robert Jan de Groot, de koers te bepalen en bij te dragen aan de ontwikkeling en toekomst van Qeet Utrecht.”

Bulthuis zal tevens een nieuw management team vormen met een commercieel en operationeel directeur. Met deze drie-eenheid zal Qeet Utrecht met alle smaken en locaties uit de buurt, nog meer op de kaart worden gezet. Thijs Bakx, mede-oprichter en -eigenaar van Qeet: “Met het benoemen van Eva als algemeen directeur en het opzetten van een management team, geeft het ons als ondernemers meer tijd en ruimte om te werken aan onze ambitie ‘landelijk de lokaalste’ te worden. Nieuwe steden voor ons Qeet concept lonken.”