branchenieuws

Entertainmentbranche kan zich weer verzekeren tegen toekomstige pandemie of epidemie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Klap evenementenverzekering | Services & People | Michiel Bredius | 1

Kort na het uitbreken van de coronacrisis schrapten verzekeraars wereldwijd de pandemiedekking uit hun annuleringsverzekeringen voor evenementen en entertainmentlocaties. Daardoor konden exploitanten van onder meer stadions, attractieparken en bioscopen zich de afgelopen jaren niet langer verzekeren tegen de economische gevolgen van een eventuele nieuwe pandemie of epidemie.

Verzekeringsmakelaar Klap No Risk biedt de pandemiedekking echter sinds kort weer opnieuw aan, waardoor de bedrijfscontinuïteit van evenementenorganisaties en entertainmentplekken weer kan worden beschermd.

Daardoor kunnen klanten van Klap No Risk zich net als voorheen verzekeren voor vaste lasten zoals personeelskosten en huur van de locatie. Dit zorgt ervoor dat exploitanten niet langer (of aanzienlijk minder) afhankelijk zijn van overheidssteun als in de nabije toekomst opnieuw een pandemie uitbreekt.Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten van Denderen via maarten@klapnorisk.nl of telefonisch via 06 – 5537 76 60.