Klap evenementen- verzekeringen:
wij begrijpen de eventprofessional als de beste

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Klap evenementenverzekering | Services & People | Michiel Bredius | 1

Stel je voor: je evenementenvergunning is ingetrokken, de headliner van je festival wordt ziek of je hebt met flinke schade te dealen door onverwachts noodweer. Je moet er niet aan denken, maar er kan altijd wel iets misgaan. Precies daarom is een evenementenverzekering zo belangrijk. En laat Klap je daar nou net bij kunnen helpen!

Als verzekeringsmakelaar heeft Klap zich onder meer gespecialiseerd in evenementenverzekeringen. Van grote publieksevents als Amsterdam Pride en Zomercarnaval Rotterdam tot kleinschalige evenementen: Klap doet ze allemaal! Michiel Bredius, mede-eigenaar bij Klap: “Zo’n 25 jaar geleden zijn we begonnen binnen de leisure en evenementen. De laatste 10 jaar zijn we er heel intensief mee bezig. Je merkt dat organisatoren zich steeds beter gaan verzekeren. Al is het soms nog een ondergeschoven kindje en valt er, zeker op het gebied van aansprakelijkheid, genoeg te verbeteren.”

Alle risico’s langslopen

Je hoeft als eventprofessional niet alles te verzekeren. Als je maar bewust kiest om iets niet te verzekeren. “Het is echt een kwestie van alle risico’s langslopen,” zegt Michiel. “Verzeker vooral niet teveel, maar ook niet te weinig. Wij kunnen je daarin adviseren.” En dat een evenementenverzekering helemaal niet heel veel geld hoeft te kosten, daar komen steeds meer partijen achter. “Voor het geld hoef je het niet te laten. Zeker als je een goed team van event professionals en tussen-leveranciers om je heen verzamelt, waarmee je vooraf duidelijke afspraken maakt.”

Klap evenementenverzekering | Services & People | Michiel Bredius | 1

Een schat aan kennis en ervaring

Een speciaal eventteam en de ontwikkeling van slimme online producten, zoals de website klap.com/evenementen, maken het de klanten van Klap zo gemakkelijk mogelijk. “We begrijpen de eventprofessional als de beste,” aldus Michiel. “We hebben heel veel publieksevenementen op onze naam staan en extreem veel kennis ontwikkelt op het gebied van schade. De aardbeving op Chili ten tijde van Sensation, stormschade tijdens het zomercarnaval in Rotterdam… Elk soort schade hebben we wel een keer meegemaakt. Die kennis en ervaring geven we terug aan de klant. Daarin onderscheiden we ons echt van de concurrentie.” Wat ons betreft een dikke plus, zo wordt je volledig ontzorgd op het gebied van verzekeringen.

 

Kenmerken
  • Schat aan kennis en ervaring
  • Excellente dienstverlening
  • Online & offline
  • Snel
Eigenschappen
  • SpecialismeVerzekeringen