DeFabrique gaat samenwerken met The Food Line-up. Samen presenteren zij een nieuw foodconcept met een unieke belevenis.
DeFabrique, de industriële evenementenlocatie in Utrecht en The Food Line-up, een duurzaam en creatief cateringbedrijf, gaan een nieuwe samenwerking aan. Voor opdrachtgevers en gasten gaan zij een nieuw foodconcept presenteren met de naam ‘De Werkplaats’. Het eten wordt geserveerd vanuit unieke counters, waarbij je het verhaal achter ieder gilde kan leren kennen. De laatste handelingen worden voor de neus van de gasten gedaan. Gasten kunnen op deze manier de lekkerste streetfoodgerechten leren kennen. Van oer-Hollands tot aan andere bijzondere wereldkeukens.
Beide bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en in de nieuwe Werkplaats vind je dit ook zeker terug. Het grootste deel van het assortiment is plantaardig, vlees en vis zijn van duurzame oorsprong, de food waste wordt geminimaliseerd en daarbij wordt het menu afgestemd op de behoeftes van de gasten. Wie wilt dat nou niet?