branchenieuws

De Nationale Festivalcrew-dag keert terug!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Festivalcrew Zwarte Cross

Na het ongelofelijke festival-nieuws wat we van de week hoorden van Rutte en De Jong, hebben we nog meer de behoefte om de festivaltoppers een hart onder de riem te steken. Dat moet ook de gedachte van Feestfabriek Alles Komt Goed geweest zijn toen ze besloten om wederom De Nationale Festivalcrew-dag te organiseren.

Afgelopen jaar werd de Nationale Festivalcrew-dag in het leven geroepen. Deze Nationale Festivalcrew-dag is als ode aan alle festivalmedewerkers, die altijd de handen uit de mouwen willen steken voor alle festivals in ons land. Bedankt voor jullie harde werk, (jarenlange) inzet en enthousiasme! Want ongeacht of jij jezelf dit jaar weer in een crewshirt mag hijsen of niet voor een festival: jullie verdienen zo’n dag.

De #festivalcrewdag was vorig jaar een enorm groot succes en we hopen dat dit jaar weer voor mekaar te krijgen, gewoon omdat het kan! Dus doe jij dit jaar weer mee aan de Nationale Festivalcrew-dag? Trek dan op zaterdag 17 juli jouw favoriete crewshirt aan en deel een foto op jouw eigen socialmedia-kanalen met de hashtag #festivalcrewdag.