branchenieuws

Capital C en D&B Eventmarketing steken onboarding in nieuw jasje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot | capital c | event inspiration | 5

In dit onboarding en reboarding programma in het creatieve hoofdkantoor van Amsterdam krijg je alle ruimte om je team aan boord te krijgen door letterlijk het hele pand over te nemen.

Iedere ruimte een andere opdracht

Je start met een ochtendfeest. In het underground museum. Vroeg pieken en die energie vasthouden, dat is het idee. Vervolgens loop je via de imposante hal door de pop-up expositie naar Capital Kitchen, waar een power breakfast en peptalk door de CEO je opwachten.

In designer meetingroom ‘The Essential’ ga je terug naar de basis: hoe haal je het beste uit jezelf en je organisatie? De Skyscape brengt je even met je hoofd in de wolken met een inspirerende talk door een indrukwekkende spreker. En in de Pink Salon schrijf je op een roze Roald Dahl stoel jouw eigen verhaal.

In de Clock Tower ga je tussen duizenden tikkende klokken een pressure cooker in en in de Modern Fossil neem je jouw sound of the company op. Je stijgt op in het trappenhuis (wat al een kunstwerk op zich is) voor een strategische sessie met de CEO en je eindigt in de High Light, de grote glazen koepel waar je je samen on top of the world voelt.

Meer weten? Check Capital C voor de mogelijkheden!

Building for a Day - Programma - Capital C