branchenieuws

Boozed heeft volste vertrouwen in toekomst en breidt warehouse uit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Boozed vrachtwagens op een rij

Na drie jaar in het huidige pand is er alweer uitbreiding nodig. Vanaf 1 januari is er 1.500 m2 extra ter beschikking, waardoor de warehouse straks ruim 6.500 m2 oppervlakte omvat.

Groei

Voor de zomer heeft Boozed volop geïnvesteerd in mooie materialen en het team versterkt met nieuwe collega’s (en er zijn nog steeds vacatures bij Boozed). Dat was geen moment te vroeg, want de agenda bleef vol. De afgelopen periode was zelfs drukker dan 2019 en die groei zien ze ook voor de komende maanden doorzetten.

“Groeien is ook keuzes maken en soms ook nee moeten zeggen. Het woordje nee kwam niet echt in ons Boozed vocabulaire voor, maar om de kwaliteit van onze diensten en producten voor al onze klanten optimaal te houden, kiezen we alleen nog voor opdrachten die aansluiten bij onze visie qua duurzaamheid, verwijzen we soms door naar collega’s of adviseren we alternatieven.”

Door de uitbreiding kan Boozed haar diensten op het gebied van merkondersteuning en fulfilment verder uitbouwen en het verhuurassortiment uitbreiden.

Boozed aangeklede bar
Boozed kantoorinrichting
Boozed nieuwe ruimte opslag Foto gemaakt tijdens locatiecheck t.b.v. nieuwe extra loods

Beeld: Boozed