De Beurs van Berlage heeft een nieuwe preferred cateringpartner: Vineyard Premium Catering.
Met deze keuze opent de Beurs een nieuw hoofdstuk waarin duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht centraal staan.
De Beurs van Berlage staat wereldwijd bekend om het hosten van internationale congressen en evenementen. Voor deze bijeenkomsten verzorgt het interne team, onder leiding van de eigen chef-kok Henk van Veluw, de catering. Voor grotere diners en evenementen werd voorheen samengewerkt met Maison van den Boer, maar vanaf januari zal worden samengewerkt met Vineyard Premium Catering.
Nienke Oosting, Operationeel & Marketingdirecteur van Vineyard Premium Catering: “De Beurs van Berlage past niet alleen qua kernwaarden en werkwijze perfect bij Vineyard Premium Catering, maar ook wat onze ambities op het gebied van duurzaamheid betreft zijn we een echte match. We kijken er enorm naar uit – in samenwerking met onze executive chef Arnout van der Kolk – om samen met de Beurs van Berlage van elk evenement een unieke ervaring te maken.”