branchenieuws

Beleef de Tour de France bij het museum voor Beeld en Geluid Hilversum

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tour de France wielrenner

NOS Radio Tour de France zendt de laatste week van de Ronde van Frankrijk uit vanaf een speciale locatie: het NPO Radio 1 Tourcafé in Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Tot en met 24 juli kan je bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de Tour kijken, luisteren en samen beleven. Het is dé (gratis) ontmoetingsplek voor de echte wielerfans die de Tour de France bij de NOS live willen meemaken en vormt bovendien een mooie tussenstop in een wielerrondje. Op de locatie is er een bewaakte fietsenstalling en voor de echte wielerfanaten is er het fameuze wielerspel.

Het Tourcafé is geopend tot en met zondag 24 juli, de dag dat de Tour de France op de Champs-Élysées finisht. Naast een kijkje achter de schermen bij hét radioprogramma over de Tour, volg je de etappe op grote schermen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook zijn er live muziekoptredens en kan je de presentatoren van NOS Radio Tour de France ontmoeten. Benieuwd welke artiesten komen optreden? Kijk voor meer informatie op de site.