branchenieuws

ADE Green kondigt volledig conferentieprogramma aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ADE-Green-licht-blok-photo-by-Kim-Balster

ADE Green onthult haar programma voorafgaand aan de conferentie in Felix Meritis in Amsterdam op 20 oktober. ADE Green draagt niet alleen bij aan een groter milieubewustzijn in de muziekscene, de conferentie agendeert onderwerpen voor evenementen en festivals, en stimuleert nieuwe initiatieven in de elektronische muziekindustrie.

De conferentie uit de koker van het Amsterdam Dance Event, Green Events en Nachtlab Agency omvat diverse workshops, panels, keynotes en gesprekken met artiesten Jayda G, Laidback Luke, Chinwe Nnajiuba aka Juba, en Eli Goldstein, aangevuld met talrijke industrie-experts van bekende initiatieven zoals A Greener Future, Julie’s Bicycle, Boomtown Fair, Climate Cleanup Foundation, Solarpunks, Shambala Festival, ID&T, Atelier One, het Massachusetts Institute of Technology en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Ook invloedrijke sprekers, zoals Mac Macartney, Arash Aazami en Artur Mendes van Boom Festival, maken dit jaar deel uit van de conferentie over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie. Benieuwd wat er nog meer op het programma staat? Ga dan snel naar de site.

Beeld: Kim Balster