Strategisch adviseur events & activaties bij effectgroep*

 • Utrecht
 • Fulltime, Parttime
 • solliciteren voor: 31-01-2024

Heb jij liefde voor live events? En wil je werken bij het nr. 1 eventmarketing bureau van NL?

Wij zijn effectgroep*. Een blended agency voor marketing, communicatie en events. Met een club van 35 professionals, onze effectmakers, maken we communicatie-oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Echt écht.

Onze kracht is onze creatieve vloer met specialisten. We beschikken over een designstudio, digitaal team en content- en communicatieadviseurs. Deze expertises gebruiken we om van live en online events écht impactvolle ervaringen te maken, inclusief communicatie- en registratietraject.

We organiseren events, ontwikkelen campagnes, maken content en adviseren merken over hun strategie. Jouw focus ligt op events, maar je signaleert natuurlijk wel kansen voor onze andere teams.

“Een event moet verbindend, impactvol en merkversterkend zijn. Dit zorgt voor echt resultaat.” Ilke – Head of Account

We organiseren natuurlijk ook evenementen voor onszelf! Van een middagje padellen tot een avond zingen in de kroeg. En alles wat daartussen zit. Even ontspannen, stoom afblazen en lol maken. Daar houden we van. Jij toch ook?

We hebben een open cultuur en platte structuur. Er is altijd ruimte voor dialoog en een goed gesprek. Feedback mag twee kanten op. En inhoudelijke en pittige discussies? We houden er van. Want zo komen we allemaal verder. Lees hier meer over werken-bij-effectgroep*.

Nog even wat spierballen: we zijn verkozen tot het beste eventmarketingbureau van Nederland in de MT1000. Daar wil je toch werken?

Effectgroep trots positie MT1000

Wat ga je doen?

Op directie- en managementniveau voer je gesprekken met opdrachtgevers over live en online events, variërend van een kick-off voor medewerkers, corporate festival voor klanten en congres voor de overheid.

Je regisseert het volledige traject van aanvraag tot opdrachtbevestiging. Hierin werk je nauw samen met je collega’s van Creatie en Projectmanagement. Samen zorgen jullie ervoor dat de opdrachtgever kiest voor effectgroep* en het vertrouwen in een succesvolle samenwerking heeft.

Ons bureau draait voor een groot deel op bestaande relaties die al jarenlang klant bij ons zijn. Jouw functie is gericht op de groei van ons bureau, dus je focus ligt vooral op nieuwe opdrachtgevers. Omdat we al 25 jaar bestaan en een goede naam hebben, worden we regelmatig benaderd door nieuwe klanten. Maar we verwachten ook dat je je actief manifesteert in je netwerk, op LinkedIn en in en buiten de branche en zoekt naar mooie merken om voor te werken.

Je hebt een gevarieerde werkweek die in het teken staat van het behalen van commercieel succes. Zo spreek je nieuwe klanten over hun briefing, denk je na en mee over de aanpak van een bepaalde aanvraag, werk je samen met je collega’s aan de offerte of het projectplan en geef je presentaties aan nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Elke aanvraag is weer anders, maar wat voor jou hetzelfde blijft is je enthousiasme en motivatie om nieuwe accounts aan ons bureau te verbinden.

Belangrijk is dat je werkt vanuit inhoud en visie. Voor opdrachtgevers ben je een eventprofessional die ervoor zorgt dat hun event een impactvolle ervaring wordt die bijdraagt aan hun sales, marketing en HR doelstellingen. Maak je geen zorgen, je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Ons creatieve team én onze projectmanagers zorgen er samen met jou voor dat de juiste plannen op tafel komen. Maar dát ze op tafel komen en dat klanten voor ons kiezen is wel jouw verantwoordelijkheid.

Teamfoto

Dit is écht jouw baan als:

 • Je lekker gaat op vrijheid met een duidelijk doel: het binnenhalen van nieuwe accounts en het bouwen aan langdurige klantrelaties.
 • Je het fijn vindt om in teams samen te werken, maar wel zelfstandig verantwoordelijk bent voor je resultaten.
 • Events voor jou impactvolle communicatiemomenten zijn waarover je met marketing- en communicatieprofessionals op strategisch niveau kan sparren.

Voor wie werken we?

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een hele mooie lijst trouwe opdrachtgevers op. En daar zijn we trots én zuinig op, al 25 jaar. Jij mag straks gaan werken voor wereldse merken, mooie corporates en overheid en non-profit. Zoals bijvoorbeeld HP, Holland Casino en Novartis.

creatief eventhart effectgroep

Wie ben jij?

Je hebt een commerciële drive en wil opdrachtgevers helpen aan events waar ze écht wat aan hebben. Dit doe je altijd vanuit jouw inhoudelijke expertise en visie op het vak. Je weet je opdrachtgevers aan ons te binden door je proactieve houding en fijne persoonlijkheid. Je bent makkelijk in de omgang, een zelfstarter en een echte teamplayer. Geen big issues, gewoon lekker knallen in een mooi team bij een toffe werkgever.

Je bent ambitieus en je wilt wat. Hard werken, voor een groots resultaat! Je bent positief, eager en energiek.  Events zijn voor jou impactvolle ervaringen die bijdragen aan sales, marketing en HR doelstellingen. En dat kan wat jou betreft variëren van een inhoudelijke dag tot een groots feest. En verder heb je:

 • Bureau ervaring! En je wilt de overstap naar effectgroep* maken omdat je gaat werken voor het nr. 1 eventmarketing bureau van NL (bron: MT1000) met een brede creatieve vloer.
 • Commerciële ervaring met vergelijkbare verantwoordelijkheden. Alles leuk en aardig, maar die handtekening moet er wel komen.
 • De gun-factor. Als jij praat, willen anderen luisteren. Als jij presenteert, willen mensen blijven. Als jij het zegt, geeft klanten dat vertrouwen.
 • Kijk op ‘eventcommunicatie’. Je zou een gastcollege kunnen geven over events als communicatiemiddel. Want daar weet jij alles van.
 • Afgeronde HBO-opleiding.
 • Goede adviesvaardigheden.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • Rijbewijs B.
 • Zin in een overstap naar ons bureau!
effectgroep vacature event manager

Ons aanbod

We verwachten best wat van je. En daar krijg je natuurlijk ook veel voor terug.

 • Een salaris passend bij relevante ervaring en talent.
 • Laptop (MacBook) van de zaak.
 • 25 vakantiedagen.
 • Telefoonvergoeding.
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Volop ruimte voor ontwikkeling en groei, zodat je continu het beste uit jezelf haalt. Hier begeleiden we je bij.
 • Een écht leuke werkomgeving. Punt.
 • Hybride werkomgeving waarbij je (deels) werkt vanuit huis, op locatie of op onze creatieve vloer in het mooie gebouw ‘Life’ in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp).
 • Alle ruimte om zelfstandig te werken in een inspirerende omgeving waar gedurfde creatieve oplossingen worden toegejuicht.
 • Never a dull moment: met 35 creatieve collega’s en een tal van mooie merken verveel jij je nooit bij onze blended agency. We promise!
effectgroep collega

Ben je enthousiast?

Werk je graag actief mee aan de uitbreiding van ons bureau en het behouden van onze toppositie in de MT1000? Aarzel dan niet om jouw sollicitatie met ons te delen!

Heb je vragen over de vacature of wil je liever eerst kennismaken voordat je solliciteert? Neem contact op met onze HR Manager Sandra Pieterse. Zij is bereikbaar via hr@effectgroep.nl of 06-183 299 00.

Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.  

Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan onze website!

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Uur per week 32
 • Plaatsingsdatum 23-11-2023
 • Solliciteren voor 31-01-2024

Solliciteer nu
Werkgever
Logo effectgroep*

effectgroep*
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
www.effectgroep.nl

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Sandra Pieterse
06-183 299 00
hr@effectgroep.nl