Venues

DUS biedt met Winter Wonder Werf speelse plek voor toffe afsluiting van 2023!

Work hard, celebrate harder!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zodra het daglicht zich minder laat zien, weten we dat het einde van het jaar nadert en ‘een nieuwe’ niet ver weg is. Een mooi moment om samen te komen. Of het nou een kick-off is, het presenteren van de jaarcijfers of een heerlijke borrel om met zijn allen te kunnen proosten.

Veel locaties bieden de mogelijkheid om met collega’s of relaties bijeen te komen. Maar er is er geen één die het aanpakt zoals DUS!

Creativiteit voorop

Velen kennen DUS als ‘het kleine broertje’ van DeFabrique. Zo ook wij. Maar nadat we enkele dagen geleden belden met Jerre Verleg (Business unit manager DUS) en Tim Vreeswijk (Operationeel Manager DUS) moesten we daar toch van terugkomen. Want ja, deze eventlocatie valt onder DeFabrique Holding en in die hoedanigheid werken ze samen. Maar ze heeft duidelijk een eigen visie, waarin creativiteit en speelsheid de boventoon voeren.

Dat voelen we aan de energie die we van beide heren krijgen, maar zien we ook terug in het concept voor Winter Wonder Werf. “We zijn niet het kleine, maar het creatieve broertje van DeFabrique. We zijn vooruitstrevend met onze presentatiemiddelen en foodconcepten met als focus om altijd een zakelijke speelplaats te blijven voor onze gasten,” aldus Jerre.

DUS - Speelkwartier - Werf - Romneyloods - Loods A -Winter Wonder Werf - Kerstboom - Aankleding - Bank - ZItje
DUS - Speelkwartier - Werf - Winter Wonder Werf - Stretchtent - Welkomsborden - Lege setting

Winter Wonder Werf

Deze donkere maanden is DUS omgetoverd tot warme en knusse plek waar je vanaf 50 personen samenkomt met collega’s om te vieren, te creëren en te verbinden. De 22 (!) meetingspaces zijn uitermate geschikt voor creatieve workshops, trainingen en vergaderingen.

Voor de culinaire en netwerkmomenten in het programma is het Speelkwartier (bestaande uit twee loodsen) de ideale plek. Gezellige sfeerverlichting, winterse elementen en zelfs een overdekte tent met curlingbaan zorgen voor de welkome ontspanning. Als dat nog niet genoeg is, liggen er door de ruimte genoeg bordspellen en winterse spelletjes zoals spijkerslaan verspreid. Precies, in dit Speelkwartier wil je langer dan vijftien minuten vertoeven!

DUS - Speelkwartier - Werf - Winter Wonder Werf - Curlingbaan

Creatieve foodconcepten

Waar DUS ons echt verrast, zijn de ‘net even wat andere’ winterse foodconcepten, zoals we die vaak op andere locaties tegenkomen. Op verschillende plekken kan je terecht voor niet alledaagse gerechten. Van ‘Chicken & Waffles’ tot ‘Beef Bourguignon’ en van ‘Pimp your Potato’ tot ‘Gerookte Gepekelde Zalm’. Stuk voor stuk op vernieuwende en speelse wijze gepresenteerd.

Dat ze weten hoe je bij DUS met een hoogtepunt je culinaire programma eindigt, blijkt wel uit de wijze waarop ze het dessert uitserveren. Twee medewerkers lopen met een vier meter lange plank vol desserts de ruimte binnen. Draai het potje van de deksel die vastgeschroefd zit aan de onderzijde van de plank en voila, geniet van je handzame dessert. Heerlijk, hier houden wij zo van!

DUS - Loods A - Beurs - Meeting - Catering - Pauze - Donuts - Bomen - Food - Leeg - Water - Ramen - Statafel - Utrecht Marketing
DUS - Loods A - Beurs - Meeting - Catering - Pauze - Donuts - Bomen - Food - Ramen - Hand - Utrecht Marketing

En dan vergeten we bijna te vertellen over een ander hilarisch cateringconcept: De Donut Boom. Een boom die volhangt met drie soorten donuts (citroen, appel en sinaasappel smaak) die zodra de gasten binnen zijn, uit het dak naar beneden wordt gebracht. Te leuk!

Zowel de culinaire invulling, als ook de rest van het programma (van inhoudelijk overdag tot side entertainment tijdens de avond) is helemaal naar wens aan te passen of uit te breiden. DUS… je weet waar je heen moet voor een wonderschoon samenzijn, bij Winter Wonder Werf!

DUS - Speelkwartier - Werf - Loods B - Winter Wonder Werf - Chocoladebar - Warme Chocomel
DUS - Speelkwartier - Werf - Winter Wonder Werf - Ketel - Vuurtje(1)

Beeld: DUS