Bedrijfsuitje Utrecht

bedrijfsuitje utrecht | event inspiration | friso-baaij-ALrDVaIOGgM-unsplash (1)

Organiseer jij een bedrijfsuitje in Utrecht? Superleuk! Maar dan heb je vast niet uren de tijd om over het web te struinen op zoek naar inspiratie. Komt dat even goed uit, want al dat voorwerk hebben wij al voor je gedaan! 

Een origineel bedrijfsuitje in Utrecht 

Een bedrijfsuitje in het hart van Nederland is altijd een goed idee.

De sfeervolle en typerende grachten, de unieke historische werfkelders, gezellige terrasjes en de Domtoren die hoog boven alles en iedereen uitsteekt. Hoewel een activiteit als varen altijd goed is, kan het natuurlijk origineler. Maar, wat ga je dan doen?

Van rauwe treinloods tot ondergrondse werfkelder 

Voor een optimaal geslaagd bedrijfsuitje waar je volop met je collega’s kan bonden is een onbekende omgeving en een te gekke activiteit cruciaal. Wat dacht je van de spannende outdoorgame Mindf*ck en vervolgens een walking dinner in new kid in town Peron E? Dit is een gave rauwe treinloods van maar liefst 1600 vierkante meter die je sinds kort kunt afhuren als eventlocatie. Of zie je jullie eerder een kookworkshop ondergronds volgen waarbij jij en je collega’s samen aan de slag gaan met een culinair 4-gangen menu? Event Inspiration deelt graag de leukste ideeën, locaties en activiteiten, dus surf rustig rond en laat je inspireren!

bedrijfsuitje utrecht | event inspiration | friso-baaij-8pM7nr-X74g-unsplash (1)
bedrijfsuitje utrecht | event inspiration | friso-baaij-heqrI9eMI18-unsplash (1)

Pin jouw favorites op Boards

Misschien heb je ‘m al gezien: onze Company Guide. In deze online gids vind je de niet-te-missen adresjes als het gaat om eventorganisatie. Zeker weten dat je hier mooie gems  tegenkomt waar je gelijk enthousiast van wordt. Iets gezien wat je ziet zitten? Pin het bedrijf dan op je persoonlijke Board. Je kunt er zoveel aanmaken als je zelf wilt. Handig, want dan heb je altijd je eigen superpersoonlijke inspiratieplatform binnen handbereik.

Heel veel plezier met de voorbereidingen van je bedrijfsuitje in Utrecht!

Fotocredits:  Friso Baaij (via Unsplash)