Show Rental: Door het motto ‘met plezier naar je werk gaan’, is samenwerken letterlijk een feestje!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Show Rental - Audiovisual

Wauw, als je Rene Wagenaar (eigenaar van Show Rental) spreekt, dan krijgt alles in het leven kleur. Hij is een rasopportunist die zijn aanstekelijke levenshouding volledig in zijn organisatie doorvoert. Dat ervaar je als opdrachtgever, want het werkplezier voel je bij alle medewerkers en merk je in de samenwerking. Het levert een vloeiende productie op waarin de verwachtingen bijna standaard worden overtroffen.

Vinden wij het leuk? Ja, wij vinden het leuk!

Het is weinig organisaties gegeven; oprecht enthousiasme door de telefoon overbrengen, maar bij Show Rental gebeurt het al vanaf het eerste contactmoment. Het is typerend voor de organisatie. Van “Onze Monique”, zoals ze intern liefkozend wordt genoemd, tot de account managers en “de technische jongens op de werkvloer”; het werkplezier zit in de genen. Allemaal een kei in hun werk met ieder zijn eigen specialisme, maar daarnaast ook heel erg gemakkelijk benaderbaar. “Technici waar je vrolijk van wordt en geen mennekes die een laptop afleveren en je vervolgens succes wenst!”

Besmettelijk enthousiasme op professioneel niveau

Het is logisch dat veel opdrachtgevers gecharmeerd zijn geraakt door deze prettige werkhouding én professionaliteit. Met Show Rental samenwerken is een feestje, daarom dat acquisitie plegen nooit nodig is. Gerenommeerde organisaties, bekende locaties en grote (IDEA-)bureaus zijn vaste klanten en verspreiden het nieuws over de fijne samenwerking tijdens o.a. congressen, corporate events en bedrijfsfeesten. Tel daarbij op het gebruik van enkel A-merk apparatuur en het willen creëren van kippenvel bij gast en opdrachtgever en dan snap je de reden voor die olievlekwerking.

Sales met een stropdas?

Naast de pro-actieve, hulpvaardige houding van de technici, komt dit doordat de account managers ook zelf op uitvoer gaan. “Geen mannen met een stropdas die zoveel mogelijk proberen te verkopen. Aan salescursussen doen we niet. Het enige wat van belang is, is liefde voor het vak en weten dat wat je verkoopt voor de opdrachtgever nodig is én ook daadwerkelijk kan worden ontwikkeld.” Dat is toch top!

Kenmerken
  • Communicatieve technici met positieve houding
  • Audiovisuele ontzorging
  • Licht, geluid, video onder één dak
  • Groot team met eigen mensen dus altijd een bekend gezicht
Eigenschappen
  • SpecialismeAllround