ACS audiovisual solutions: Een autoriteit op het gebied van hoogstaande eventtechniek

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
AACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events 8 - Anneke Postma

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar back in the day bestond hoogstaande eventtechniek nog uit zoiets als content presenteren op een scherpe dia of een soepele overheadprojector. We spreken over de jaren ‘80, de RAI Amsterdam.

En toen kwam video. De beelden komen in beweging, en de technische tak van deze grote congreslocatie ook; ze wordt steeds groter, splitst zich af en brengt haar kennis en expertise naar congreslocaties wereldwijd! ACS audiovisual solutions  – inmiddels vijftien jaar onder die naam – is de betrouwbare partner voor jouw technische toepassingen; van kleine events tot grote congressen!

ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events 4 - Anneke Postma

Congreslocaties out of the box maken

Ze zetten alles op alles om verwachtingen te overtreffen. Met hun kennis en ervaringen denken ze namelijk letterlijk out of the box: heeft jouw congreslocatie niet genoeg subruimtes, dan maken ze die. Door gebruik van de juiste materialen en technieken wordt een grote expositieruimte omgetoverd tot het aantal kleinere subruimtes dat je nodig hebt. Volledig ingericht met tapijt, stoelen en natuurlijk audiovisuele faciliteiten.

IBTM_by_Rodrigo_Stocco_ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events - Anneke Postma
ACS_Madris_2019_NIcoAlsemgeest_ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events - Anneke Postma
ACS_Madris_2019_NIcoAlsemgeest_ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events 3 - Anneke Postma

Eventtechniek tot in detail geregeld

Dit zijn gelijk het soort zaken waarom een betrouwbare partner met echt verstand van zaken zo belangrijk is. De complexiteit van het juiste licht, de beste opstelling van projectoren en personen op het podium en perfecte timing van beeld en geluid; het zijn de details die een evenement maken of breken. Hetzelfde geldt voor de totale ervaring. Een chique congres waar de techneuten in werkkleding lopen? Dat gebeurt hier niet. Als preferred supplier van het hogere segment hotels traint ACS haar mensen ook op gastheerschap. Die werken indien nodig in pak op locatie en snappen hoe ze de gasten moeten benaderen. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events - Anneke Postma
ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events 2 - Anneke Postma
ACS audiovisual solutions - Mapping, Hologram, Beeld, Licht & Geluid - corporate events 6 - Anneke Postma

Maximale eventtechniek binnen het budget

Tegelijkertijd wil je oog voor het grote plaatje en de vernieuwing daarvan. Want de bezoeker is steeds meer verwend: ze willen meer! Tussen die wensen en het budget ligt een spanningsveld, waar ACS zich als geen ander opwerpt als expert.  Het maximaal haalbare bereiken binnen een budget, daar is sturing op nodig. ACS snap dit. Die adviesrol pakken ze, en dat doen ze goed! ACS is ook jouw partner als het gaat om online en hybride events.

Kenmerken

  • Internationale ervaring
  • Bijna veertig jaar kennis & expertise
  • Preferred supplier van  veel congreshotels in de Randstad
  • Techneuten met geweldig gastheerschap

Eigenschappen

  • Specialisme
    Corporate Mapping / Hologram / Beeld / Licht / Geluid