The Event Company combineert aanstekelijk enthousiasme met bak aan ervaring

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
The Event Company - bijeenkomst - event

The Event Company is een full service event agency zoals er maar weinig zijn. Het is opgericht door twee heren met een enorme liefde voor horeca en hospitality. Hen werd veelvuldig door organisaties gevraagd of ze met hun bedrijf The Hospitality Firm naast horecaconcepten ook events konden verzorgen. Al snel werd het tijd om hier een apart bureau voor op te richten.

Met succes, want door de gepassioneerde werkwijze van het team, de enorme in-house kennis en de prachtige eindproducties weet je zeker dat jouw event(kalender) in goede handen is!

Voelbare passie en enthousiasme

In gesprek met Maurits van den Bosch, samen met Klaas Jan Paarlberg eigenaar van The Event Company, voel je het plezier dat hij heeft in zijn werk. De liefde voor hospitality in het algemeen en het horecavak in het bijzonder is voelbaar. Omringd door gepassioneerde vakgenoten zorgt het team voor prachtige events. Geen one offs, maar events als onderdeel van een eventkalender. Zo kunnen verschillende contactmomenten op elkaar aansluiten voor het beste resultaat.

The Event Company - bijeenkomst - event

Drie type events

Ruwweg zijn de events van The Event Company onder te verdelen in drie categorieën; merkactivaties, productlanceringen en business events. Dit doet ze in binnen- en buitenland, voor grote lifestyle merken tot sportorganisaties en internationale corporates.

Wat start bij een eerste aanvraag mondt bijna altijd uit in een partnership waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Dat komt enerzijds door de persoonlijke aandacht (daar is die hospitality mindset weer), maar ook dat het bureau in hun service extreem ver gaat. Minstens zo indrukwekkend is de Warehouse voor de opslag en distributie van eventmaterialen van opdrachtgevers. Precies, The Event Company denkt aan alles. Daar worden wij enthousiast van!

The Event Company - bijeenkomst - event
The Event Company - bijeenkomst - event

Overtreffen van doelstellingen

Voor resultaat kun je vertrouwen op The Event Company. Het bureau is er trots op dat ze streven naar een overtreffing van de verwachte doelstellingen met minimaal 20%. Niet gek als twee hardcore ondernemers aan het roer staan en met hun andere onderneming diverse horeca concepten exploiteren en het management van diverse horecazaken voeren. Ze weten hoe ze conversie kunnen realiseren.

Naast de events en experience zijn ze namelijk ijzersterk in de creatie van content en eventstyling. Gecombineerd met creativiteit en concepting is het haast een garantie dat je voor jouw volgende aanvraag weer bij ze terugkomt!

Beeld: The Event Company

Kenmerken

 • Enorme ervaring in horeca en events
 • Focus op eventkalenders voor maximaal resultaat
 • Doel is minimaal 20% overtreffen van verwachtingen
 • Eigen warehouse voor opslag en distributie van materialen van opdrachtgevers

Eigenschappen

 • Specialisme
  Advies, Regie en technische productie Congressen & seminars Evenementenbureau Eventmarketing en Communicatiebureaus Productlancering Evenementenorganisatie Merkactivaties

Branchenieuws van The Event Company

 • The Event Company en Van der Maarel Event Styling vernieuwen partnership

  The Event Company en Van der Maarel Event Styling vernieuwen partnership

  24 februari 2022
 • Kerstman in auto- The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

  The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

  23 oktober 2023