The Fireflies

Your guiding light in refreshing live & online entertainment

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
TheFireflies.Online - Colordrum

Stel je voor: je organiseert een evenement, maar je bent nog op zoek naar de finishing touch. Je zoekt iets dat jouw event op de kaart zet en waarmee je jouw thema tot leven brengt, zonder hiervoor je doel voorbij te streven. O, en je wilt eigenlijk ook dat het je niet enorm veel tijd, energie en stress gaat kosten. Dan bel je The Fireflies!

AEROBIC FUNK - GAME FACTORY- The Fireflies

De specialist in verrassende programmeringen

The Fireflies is een team van jonge, gedreven event professionals. Een creatieve partner voor live entertainment en een ervaren productieteam dat veel van je zorgen uit handen neemt. De programmamakers van The Fireflies creëren programmeringen met een verrassende twist, in alle soorten en maten. Mede mogelijk gemaakt door een mix van ervaring, een passie voor beleving en een nauwkeurig samengestelde – en uitgebreide – database aan acts en artiesten.

Maar de connecties van The Fireflies gaan verder dan de contactgegevens van artiesten. Het is beslist geen boekingskantoor met artiesten in een Rolodex. The Fireflies vertaalt de boodschap van het evenement naar een line-up die iedereen verstaat, en passen zo nodig de acts ervoor aan. En om te zorgen dat écht alles klopt, zorgen The Fireflies voor de gehele pre-productie, inclusief de styling en begeleiding van de acts; tot de laatste puntjes op locatie.

TheFireflies.Online-Colordrum-Logo

TheFireflies.Online: pre-recorded entertainment voor online events

Wie denkt dat live entertainment alleen is weggelegd voor een fysieke bühne, kan zijn hart ophalen met TheFireflies.Online. Met dit platform wordt de behoefte voor onderscheidend entertainment voor online events, op een hele makkelijke wijze vervuld. TheFireflies.Online biedt een ruim, gevarieerd aanbod dat bestaat uit pre-recorded live performances in verschillende categorieën. Voor ieder moment in je programmering, voor de gehele customer journey van je bezoekers.

En het mooiste van alles? De entertainment video’s zijn volledig te personaliseren, zodat het helemaal aansluit bij jouw evenement, of dat van je klant. Achtergronden, grafische effecten, voice-overs en toevoegingen van logo’s en teksten, het kan allemaal worden aangepast. Erg vermakelijk, erg indrukwekkend en vooral erg effectief.

Kortom, of je nu op zoek bent naar online of live entertainment; het vuur wordt flink aangewakkerd bij The Fireflies en daar krijg jij het warm van!

The FireFlies Online-Glazenwasser-Personalisatie

Beeld: The Fireflies

Kenmerken

 • Jaloersmakend sterk in customer journeys
 • Wereldwijd netwerk van artiesten
 • Maatwerk en personalisatie
 • Online en live mogelijkheden

Eigenschappen

 • Type entertainment
  Programmeringen

Branchenieuws van The Fireflies

 • AEROBIC FUNK - GAME FACTORY- The Fireflies

  The Fireflies lanceert online corporate entertainment platform

  23 december 2020
 • header - NOVA-KeyVisual 1 - Plugged live shows

  The Fireflies ontwikkelt eerste show NOVA

  14 april 2022