Urban Hotel The Golden Stork

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Er zijn genoeg hotels waar je terecht kunt voor een meeting en/of overnachting. Maar er zijn er maar weinig zoals Urban Hotel The Golden Stork. Waarom? Omdat zij het beste van twee werelden biedt: buiten het stadsleven en binnen heerlijke ontspanning. De inrichting is fris en speels met industriële elementen en biedt met 148 kamers en diverse meetingruimtes alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Of zoals ze het zelf zeggen: eat, Sleep, Meet, Chill (and repeat)!

👆 Geschreven door Event Inspiration
Check omschrijving van de partner

Vind hier jouw ideale verblijf en evenementenruimte

Deze locatie belooft jou het beste van twee werelden: het stadsleven en de rustige ontspanning. Dus waarom wachten? Verzeker jouw verblijf bij ons en geniet van elk moment, wetende dat zij hier zijn om alle lasten te dragen, zodat jij alleen maar dierbare herinneringen achterlaat. Jouw ontsnapping begint bij Urban Hotel The Golden Stork.

Comfortabele accomodaties bij Urban Hotel The Golden Stork

Geniet van betaalbare kamers die perfect aansluiten bij jouw verblijfsbehoeften, of het nu gaat om een snelle overnachting of een romantisch weekendje weg. Geniet van heerlijk eten in ons restaurant op de begane grond, waar we zonder oordeel smakelijke gerechten serveren, ongeacht jouw eetgewoonten of schema’s.

Comfortabele accomodatie
Comfortabele accomodatie
ideaal verblijf
Kleine vergaderruimte
Comfortabele accomodatie The Golden Stork
Comfortabele accomodatie The Golden Stork

Evenementen

Er is hier een groot scala aan mogelijkheden voor evenementen, waaronder zakelijke bijeenkomsten, familiefeesten en sportevenementen. Met onze uitstekende faciliteiten en professionele service zorgen we ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeenkomsten bieden zij goed uitgeruste vergaderruimtes aan, perfect voor formele vergaderingen of informele brainstormsessies. Vereenvoudig de planning van groepsboekingen voor zakelijke congressen, familiereünies of sportevenementen met onze online oplossing, waarbij zij zorgeloos de accommodatie regelen voor groepen van elke omvang.

Alles op maat

Ontspan en socialiseer in de gemeenschappelijke ruimtes op elke verdieping, compleet met banken, tafelspelen en een kindergedeelte voor alle gasten. Het is de perfecte plek om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dinerruimte
Restaurant opzetting
Vergaderzaal

Ontdek een comfortabel verblijf en smakelijke gerechten. Ontspan en ontmoet in een van de sociale ruimtes, terwijl zij jouw zakelijke en sociale evenementen moeiteloos regelen. Geniet van een zorgeloos verblijf  op maat!

Beeld Urban Hotel The Golden Stork

verberg omschrijving van de partner
ZALEN (2)
De vergaderruimte
 • Oppervlakte 55m2
20
Diner ruimte
 • Oppervlakte 200m2
110
80

Kenmerken

 • Ontspannen verblijfsmogelijkheden
 • Comfort en culinaire verwennerij
 • Sociale Hub
 • Professionele bijeenkomsten, zorgeloos geregeld

 

Eigenschappen

 • Ligging
  Centraal
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  Bar Binnenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Overnachting mogelijk Restaurant WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsdiners Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Fotoshoot Hybride events Indoor (Sport) Activiteit Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Online Event Product launches Productpresentatie Recepties Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Urban Hotel The Golden Stork