The Streetfood Club Breda

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

The Streetfood Club biedt overtreffende ervaring tijdens jouw evenement

Je hebt mooie locaties en je hebt Insta-waardige locaties. The Streetfood Club Breda is er eentje in de laatste categorie. We durven zelfs te beweren dat het wellicht de meest fotogenieke evenementenlocatie van Nederland is. The Streetfood Club Breda is een plek waar een ervaring wordt gecreëerd die in alles een overtreffende trap is. Dat ervaar je als bezoeker van het restaurant, maar ook als gast op een besloten evenement. En dat is supergaaf!

The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen

Uitgekiend concept

The Streetfood Club Breda is de tweede vestiging, geopend na het overweldigende succes in Utrecht. Het is een plek waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avond slaat geniet van een bijzondere experience. Pittig is ook echt pittig, cocktails zijn uitbundig kleurrijk, de muziek staat net wat harder dan normaal en het internationale personeel is uitgesproken.

Ook de locatie zelf is uniek; een voormalig 1.200 vierkante meter groot grand theater met enorm veel geschiedenis werd nieuw leven ingeblazen, maar ook met het oude karakter hersteld. Kom je binnen bij The Streetfood Club Breda dan kom je binnen in een “Alice in Wonderland on LSD,” zoals Wes Schreutelkamp, mede-eigenaar van de locatie, treffend zegt.

The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen
The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen
The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen
The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen

Zakelijk verwonderen

Waar op de begane grond de theaterzaal ruimte heeft gemaakt voor onder andere een grote bar, DJ-booth en veel zitgelegenheid, bieden de twee balkons ruimte voor groepen om te dineren met een prachtig uitzicht op de zaal.

Daarnaast kan de eerste verdieping van het theater gebruikt worden voor bijeenkomsten. De Pink Room is geschikt voor vergader gezelschappen tot 30 personen, walking diners tot 60 personen en de ruimte beschikt over onder andere een eigen bar, verrijdbaar 70 inch scherm en muziekinstallatie. Huur je deze ruimte af, dan heb je ook de beschikking over een eigen balkon aan de voorzijde. Lekker om tijdens de pauze-momenten even van de zon te genieten!

Ga je voor een personeelsfeest, dan kunnen diverse ruimtes aan elkaar geschakeld worden waardoor er maximaal 200 personen terechtkunnen.

The-Streetfood-Club-Breda-restaurant-eventlocatie-bedrijfsfeest-vergaderen

Culinair verrukkelijk

Uiteraard hoef je hier niet anders te verwachten, maar we zeggen het toch maar: de gerechten zijn hier verrukkelijk. De menukaart bevat voornamelijk gerechten uit de Aziatische en Latijns-Amerikaanse keuken en worden in kleine gerechtjes uitgeserveerd, zowel in sit down dinner als walking dinner.

Ook de drankenkaart is interessant met gin-tonics van diverse specerijen tot internationale én lokale biertjes. Kortom, waar je normaal als organisator zenuwachtig de afsluitende borrel in gaat met de angst dat alle gasten snel naar huis gaan, kan je hier het tegenovergestelde verwachten!

Beeld: The Streetfood Club

ZALEN (2)
The Streetfood Club - complete locatie
200
Besloten zaal
20
18
30

Kenmerken

 • Unieke instagrammable uitstraling
 • Sterk doorgevoerd concept
 • Internationale allure
 • Mooie ruimtes voor besloten events

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Restaurant Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Brainstormsessie Diner Fotoshoot Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie The Streetfood Club Breda

Branchenieuws van The Streetfood Club Breda

 • Bingo - getallen - teambuilding - online event - games - connecten - virtual event

  Bottomless Boozy Disco Bingo Brunch bij The Streetfood Club Breda

  4 juli 2023