Oceandiva Original – ligplaats Amsterdam

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Oceandiva Original

Op de varende evenementlocaties van Oceandiva komen evenementen echt tot leven. Het blanco canvas interieur van de Oceandiva Original is namelijk als een black box die volledig aan te passen is qua uitstraling, inrichting en branding. Ieder evenement is dan ook tailor-made bij Oceandiva. De multifunctionele ruimtes kunnen bovendien 100 tot 1500 gasten verwelkomen en zijn geschikt voor allerlei typen evenementen, zoals een roadshow, zakelijk diner of brand event. Daarnaast zijn ze bijvoorbeeld ook geschikt voor een groots opgezette autolancering of modeshow inclusief catwalk. Kortom, voor een onvergetelijk zakelijk evenement in Nederland, Duitsland en België is de plek bij uitstek de Oceandiva Original: a world apart!

Indrukwekkende uitstraling en indeling

Met een lengte van 86 meter en haar indrukwekkende, eigentijdse uitstraling maakt de Oceandiva Original direct indruk op de gast. De gasten worden ontvangen in de foyer en lopen vervolgens via het riante balkon naar de centrale ruimte. Naast de centrale ruimte kunnen er vier subruimtes gecreëerd worden, perfect voor break-out sessies of het creëren van een intieme sfeer.

Unieke kenmerken en extra dimensies

Uniek aan de Original is het speciaal ontworpen schuifdak, waardoor auto’s en andere grote of zware objecten moeiteloos naar binnen kunnen worden getakeld. Bovendien geeft het grote buitenterras inclusief bar en 360 graden uitzicht over het water ieder evenement een extra dimensie. Of het schip nu vaart of niet, de vrijheid van het water maakt namelijk van ieder zakelijk evenement een unieke beleving.

Duurzame evenementenlocatie

In de evenementenbranche neemt Oceandiva het voortouw in een duurzamere toekomst. Zo varen onze schepen op speciale biobrandstoffen, werken we met duurzame partners en besparen we op watergebruik. 

Als varende evenementenlocatie is brandstofverbruik onvermijdelijk. Echter, waar we wel grip op hebben, is het soort brandstof. Zo varen de Original en Futura op HVO100. Deze biobrandstof is namelijk gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen en reduceert daardoor onze CO2-uitstoot met tot wel 90%. Bovendien komen er dankzij de biobrandstof minder fijnstof- en stikstofdeeltjes in de lucht voor, wat resulteert in een betere luchtkwaliteit. De Nova is zelfs volledig elektrisch aangedreven en bovendien voorzien van een circulair afvalbeheersysteem.

De evenementenschepen van Oceandiva zijn uitsluitend inzetbaar voor corporate events, niet voor privé-evenementen.

Bekijk hier ook de Futura en de Nova.

ZALEN (1)
Oceandiva Original
 • Oppervlakte 2500m2
 • Lengte 86m
 • Breedte 16m
600
600
600
600
1500
1500

Kenmerken

 • Blanco canvas, eindeloze mogelijkheden
 • In het hart van de stad
 • De vrijheid van het water
 • Grote ruimte & capaciteit
 • Unieke uitstraling & indeling

 

Eigenschappen

 • Ligging
  Aan het water
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Airconditioning Buitenruimte Bar (Dak)Terras Invalidentoegankelijk Geluidsinstallatie Audio visuele middelen
 • Geschikt voor
  Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Congres Gala & Awardshow Online Event Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Hybride events Productpresentatie Bedrijfsdiners Relatie Evenement Recepties Product launches Bedrijfsborrel

Locatie Oceandiva Original – ligplaats Amsterdam

Branchenieuws van Oceandiva Original – ligplaats Amsterdam

 • Jules-Verne-overname-door-Oceandiva-2

  Oceandiva breekt nieuwe wateren aan met de overname van de Jules Verne

  18 januari 2024
 • Oceandiva London 1

  Oceandiva London past koers aan: van regelgevende strijd in UK naar groei in de EU

  8 februari 2024
Marloes van Klinken
Marloes van Klinken
Stuur een bericht
Marloes van Klinken
Marloes van Klinken
Stuur een bericht