Oceandiva Futura – ligplaats Utrecht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Oceandiva Futura

De Oceandiva Futura is een next-level varende evenementenlocatie die 100 tot 600 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. Met haar stijlvolle en moderne uiterlijk maakt zij direct indruk op de gasten. De Oceandiva Futura heeft een blanco canvas met multifunctionele ruimtes die flexibel en moeiteloos kunnen worden gecombineerd; ieder evenement is dus tailor-made. De vier ruimtes zijn verdeeld over drie verdiepingen en hebben elk hun eigen unieke kenmerken. Wat zij gemeen hebben zijn de grenzeloze mogelijkheden en het panoramische uitzicht. Ervaar de vrijheid van het water in het bruisende hart van de stad: a world apart!

Unieke eventervaring met 360° uitzicht op het water

Eenmaal binnen op de Oceandiva Futura staat de gast direct in het hart van de locatie. De vier meter hoge centrale ruimte met podium en grote raampartijen biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en heeft een magische impact op het brand event, bedrijfsfeest of walking dinner. Het Loungedek is ideaal als sub-, ontvangst-, of dinerruimte en het VIP-dek is de perfecte setting voor een informele borrel of een intieme break-out sessie. 

Op de hoogste verdieping en met 360 graden uitzicht over het water, biedt het buitenterras talloze verrassende mogelijkheden voor zowel zomer- als winterevents. Of het schip nu vaart of niet, de vrijheid van het water maakt van ieder zakelijk evenement een unieke beleving.

Duurzame evenementenlocatie

Oceandiva neemt het voortouw in een duurzamere toekomst voor de evenementenbranche. Zo varen onze schepen op speciale biobrandstoffen, werken we met duurzame partners en besparen we op watergebruik. 

Als varende evenementenlocatie is brandstofverbruik onvermijdelijk. Waar we wel grip op hebben is het soort brandstof. De Oceandiva Original en Oceandiva Futura varen op HVO100. Deze biobrandstof is gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen en reduceert onze CO2-uitstoot met tot wel 90%. Ook komen er dankzij de biobrandstof minder fijnstof- en stikstofdeeltjes in de lucht voor en betere luchtkwaliteit. Oceandiva Nova is zelfs volledig elektrisch aangedreven en voorzien van een circulair afvalbeheersysteem.

De evenementenschepen van Oceandiva zijn uitsluitend inzetbaar voor corporate events, niet voor privé-evenementen.

Bekijk hier ook de Original en de Nova.

ZALEN (1)
Oceandiva Futura
 • Oppervlakte 1250m2
 • Lengte 61m
 • Breedte 11m
200
200
200
200
600
600

Kenmerken

 • Capacity: 100 – 600 guests
 • Surface: 1.250 m2
 • 4 areas: Central area / Lounge deck / VIP deck / Outside terrace

 

Eigenschappen

 • Ligging
  Aan het water
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Airconditioning Buitenruimte Bar (Dak)Terras Invalidentoegankelijk Geluidsinstallatie Audio visuele middelen
 • Geschikt voor
  Bedrijfsfeest Brainstormsessie Congres Gala & Awardshow Online Event Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Hybride events Productpresentatie Bedrijfsdiners Relatie Evenement Recepties Product launches Bedrijfsborrel

Locatie Oceandiva Futura – ligplaats Utrecht

Branchenieuws van Oceandiva Futura – ligplaats Utrecht

 • Jules-Verne-overname-door-Oceandiva-2

  Oceandiva breekt nieuwe wateren aan met de overname van de Jules Verne

  18 januari 2024
 • Oceandiva London 1

  Oceandiva London past koers aan: van regelgevende strijd in UK naar groei in de EU

  8 februari 2024
Marloes van Klinken
Marloes van Klinken
Stuur een bericht
Marloes van Klinken
Marloes van Klinken
Stuur een bericht