Kasteel Duurstede

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Jouw evenement in een middeleeuws kasteel? Ontdek dan Kasteel Duurstede: één van de oudste en mooiste kastelen van ons land.  Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park. Alleen al de entree – via een ophaalbrug over de slotgracht – zorgt voor het échte kasteelgevoel. Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor je event. Of het nu gaat om een receptie, symposium of (bedrijfs)feest.

Uniek en stijlvol

Kasteel Duurstede is stijlvol van binnen door de fraaie gewelven, de oude haarden en het warme interieur. Het kasteel ligt op een rustig kasteeleiland, dat exclusief ter beschikking staat voor jouw evenement.

Kasteel Duurstede - Next Venue - eventlocatie - venue

Combineer binnen en buiten

Het middeleeuwse kasteel is geschikt voor groepen tot 350 personen en biedt je zowel binnen- als buitenruimtes. De oude binnenplaats van het kasteel is voorzien van een prieel en een sfeervol terras. Het kasteeleiland leent zich bovendien uitstekend voor inspirerende outdoor activiteiten.

Daarnaast beschikt het kasteel over twee torens met verschillende zalen. Hierdoor behoren zowel plenaire bijeenkomsten als evenementen met meerdere gelijktijdige sessies tot de mogelijkheden. Uiteraard beschikt het kasteel over alle benodigde technische faciliteiten en zorgen we er met eigen catering voor dat jij en je gasten niets tekort komen.

Kasteel Duurstede - Next Venue - eventlocatie - venue

Duurzaamheid

Het kasteel beschikt bovendien over een Green Key-certificaat, wat garandeert dat voldaan wordt aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Zo kunnen jij en je gasten genieten van een perfect georganiseerde, zorgeloze én verantwoorde dag.

Bereikbaarheid

Kasteel Duurstede is gelegen in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht. De locatie is vanuit iedere regio in Nederland goed bereikbaar door de nabijheid van de snelwegen A2, A15, A27 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het kasteel.

Kasteel Duurstede is onderdeel van Next Venue

Beeld: Kasteel Duurstede

ZALEN (6)
Bourgondische Toren - Tweede verdieping
100
Bourgondische Toren - Derde verdieping
70
Bourgondische Toren - Vierde verdieping
44
Bourgondische Toren - Vijfde verdieping
60
Donjon Toren
50
Prieel
50
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Historisch en stijlvol
 • Middeleeuws kasteel
 • Duurzaamheid
 • Lokale catering
 • Centrale ligging

Eigenschappen

 • Ligging
  Aan het water
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Nabij snelweg Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Kasteel Duurstede