Kasteel De Schaffelaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kasteel De Schaffelaar is een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Het kasteel is gelegen op een prachtig landgoed wat met zijn statige oprijlaan ongetwijfeld indruk maakt op jouw gasten! Centraal in Nederland en exclusief beschikbaar voor jouw bedrijf of organisatie. Dat maakt Kasteel De Schaffelaar dé perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, productlancering of awarduitreiking.

Geschikt voor kleine en grote gezelschappen

Het kasteel is voorzien van acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte. Iedere zaal beschikt over moderne zakelijke faciliteiten. Met zijn intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Gebruik één ruimte of verbind meerdere zalen of kies voor workshops en presentaties in verschillende ruimtes.

Bovendien kunnen jullie ook gebruik maken van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed voor een netwerksessie, ontspannen break of teambuildingsactiviteit. Volop mogelijkheden dus om elk gewenst onderdeel van het programma te integreren!

Kasteel de Schaffelaar - Next Venue - eventlocatie - venue

Gebruik de prachtige omgeving

De omgeving van het kasteel heeft ook veel te bieden. Netwerken op het bordes of in de kasteeltuin, sportieve of ontspannen activiteiten op het landgoed; haal alles uit deze prachtige locatie!

Faciliteiten

Een monumentale locatie als Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen. En die maken we waar! Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals. Ook kunnen we alle technische faciliteiten voor de bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, verlichting, een podium of live-registratie.

Kasteel-de-Schaffelaar-Next-Venue-eventlocatie-venue

Bereikbaarheid

Kasteel De Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!

Kasteel De Schaffelaar is onderdeel van Next Venue

Beeld: Kasteel De Schaffelaar

ZALEN (5)
Baron van Nagtegaal
250
Hackfortzaal
250
Van Zuylen van Nieveldsalon
60
Van Essen Salon
40
Kasteelkelder
80
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Historisch en stijlvol
 • Monumentaal kasteel
 • Duurzaamheid
 • Lokale catering
 • Centrale ligging

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Nabij snelweg Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Plug & Play Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsdiners Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Kasteel De Schaffelaar