Het Oude Magazijn

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Het Oude Magazijn – gebouwd in 1904 – is een monumentale, industriële eventlocatie in Amersfoort. De locatie is gelegen op een industrieel spoorcomplex, inspirerend ingericht en voorzien van alle benodigde zakelijke faciliteiten voor een geslaagd evenement. Dat maakt Het Oude Magazijn een aantrekkelijke locatie voor bijvoorbeeld een vergadering, congres, receptie, seminar of borrel.

Industriële looks

Het pand is voorzien van een warm interieur door het gebruik van rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Dit contrasteert fraai met authentieke industriële eyecatchers zoals de robuuste bar, de rotan hangstoelen, het plafond met de zware houten balken en de rustieke decoratiematerialen. Het pand is voorzien van een prachtige lichtinval dankzij het industriële sheddak.

Het Oude Magazijn - Next Venue - eventlocatie - venue

Ruimtes

Het Oude Magazijn beschikt over een plenaire zaal met podium waar ruimte is voor groepen tot 250 personen. Perfect voor een vergadering, congres, seminar, conferentie of productlancering. Daarnaast heb je in de naastgelegen foyer met bar alle mogelijkheid voor een ontspannen borrel.

Het Oude Magazijn - Next Venue - eventlocatie - venue
Het Oude Magazijn - Next Venue - eventlocatie - venue

Bereikbaarheid

De locatie is centraal gelegen op een industrieel spoorcomplex, omringd door monumentale panden. Dichtbij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van gratis parkeergelegenheid. Kortom: een unieke locatie voor een onvergetelijke bijeenkomst!

Het Oude Magazijn is onderdeel van Next Venue

Beeld: Het Oude Magazijn

ZALEN (2)
Grote zaal
250
Jules
40

Kenmerken

 • Industriële eyecatchers
 • Warm interieur
 • Monumentaal pand
 • Op loopafstand van station Amersfoort Centraal
 • Lokale catering

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij snelweg Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  Airconditioning Binnenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Het Oude Magazijn