Grote Kerk Den Haag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ben je op zoek naar een iconische eventlocatie? Zoek niet verder, want in het historische hart van de Haagse binnenstad tref je De Grote Kerk. Het is één van de oudste gebouwen van Den Haag en die enorme historie voel je als je ervoor staat, laat staan als je het event binnen betreedt. Wat je ook doet binnen de 2.200 vierkante meter; jouw beurs, congres, (chique) diner of bedrijfsfeest zorgt voor een onvergetelijke indruk bij jouw gasten!

👆 Geschreven door Event Inspiration
Check omschrijving van de partner
Grote Kerk Den Haag

Een unieke evenementenlocatie midden in het historische hart van Den Haag

Stap binnen in het historische hart van Den Haag en ontdek de unieke evenementenlocatie: De Grote Kerk in Den Haag! Samen met het Binnenhof vormt de kerk een van de oudste en meest betekenisvolle gebouwen in de stad. Al 40 jaar lang worden gasten warm ontvangen voor een scala aan bijzondere gelegenheden, van vergaderingen tot diners en van beurzen tot concerten.

Grote ambiance

Met maar liefst 2200m2 aan ruimte, verdeeld over verschillende grotere en kleinere zalen, biedt De Grote Kerk een veelzijdige omgeving voor elk soort evenement. Laat je betoveren door het authentieke en stijlvolle interieur. Hoewel de grootsheid van de kerk bijna niet in woorden te vatten is, straalt ze een warme en uitnodigende ambiance uit die je meteen omarmt.

Zij staan voor je klaar

Samen met onze betrouwbare partners op het gebied van techniek, inrichting en catering, zetten zij ons in om van jouw event een onvergetelijk succes te maken. Het team team staat klaar om creatief en flexibel met je mee te denken. Stap binnen en laat  je meenemen op reis vol magische momenten en unieke ervaringen in dit historische juweeltje in Den Haag!

verberg omschrijving van de partner
ZALEN (3)
Van Assendelftkapel
 • Oppervlakte 72m2
70
60
Kerkzaal
 • Oppervlakte 1530m2
1300
1650
60
Hoogkoor
 • Oppervlakte 165m2
280
500
170
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Grote ambiance
 • Diversiteit in capaciteit
 • Historisch juweeltje

 

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Catering Binnenruimte Buitenruimte Restaurant Eigen catering mogelijk Audio visuele middelen
 • Geschikt voor
  Diner Fotoshoot Gala & Awardshow Indoor (Sport) Activiteit Recepties Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel Vergadering Bedrijfsfeest Workshop Congres

Locatie Grote Kerk Den Haag