GeoFort

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

GeoFort biedt volop ruimte op uniek monumentaal forteiland

Er zijn locaties die echt uniek zijn. GeoFort is er zo eentje. Lange tijd verdedigde dit fort als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ons land. Vele jaren later werd de inmiddels vervallen locatie in ere hersteld en is onder de naam GeoFort verder gegaan als interactief museum waar de focus ligt op alle thematieken rondom de toekomst van onze aarde. Van zichzelf al gaaf, maar zeker als je beseft dat er veel mogelijkheden zijn om het binnen- en buitenterrein in te zetten voor jouw evenementen.

3,5 hectare aan inspiratie

Voedselinnovaties, klimaatverandering en biodiversiteit. Deze moeilijke, complexe begrippen worden op speelse en interactieve wijze onder de aandacht gebracht bij kinderen en volwassenen. Van groot klimaatdoolhof tot speelse speurtuin en van climate race tot cosmic view. Overal is wat te beleven; ook voor jouw bijeenkomst. Dat geeft jou alle mogelijkheden om de 3,5 hectare aan ruimte in te zetten voor jouw evenement.

GeoFort_Kazernestraat binnen
GeoFort_restaurant WereldPan_winterterras
GeoFort_vergaderzaal RPS
GeoFort_Kazernestraat_binnen_diner
GeoFort_bioscoop Kadasterzaal

Van vergadering tot festival

GeoFort is een culturele onderneming waarbij de inkomsten van hun events bijdragen aan de continuïteit van het museum. Om in de weekenden open te kunnen voor publiek zijn de inkomsten uit zakelijke meetings dus zeer gewenst.

Dat is goed nieuws, want dat betekent dat dit museum als één van de weinige in Nederland een zeer sterke focus heeft om jou optimaal te bedienen. Sterker nog; we zijn enorm verbaasd over de facilitaire mogelijkheden die zeer goed in te zetten zijn voor uiteenlopende evenementen.

Van het moderne Terra Nova waar je met 200 gasten een plenaire presentatie kunt bijwonen tot de karakteristieke Kazernestraat die perfect dienst doet voor een gezellig feest voor 220 personen. Liever in kleiner gezelschap bij elkaar? Neem plaats in één van de ingerichte ‘boogzalen’ waar je gemakkelijk met 10 tot 50 (of zelfs meer) mensen terecht kunt. Wil je echt los, dan huur je het hele forteiland af, zodat je tot wel 1.500 gasten kunt laten genieten van deze unieke plek. Foodfestivals met foodtrucks, muziekevenementen met meerdere podia, bedrijfsfeesten of congressen vol inspiratie… het heeft allemaal al een keer plaatsgevonden en gasten praten er nu nog over!

GeoFort_Geoplein
GeoFort_Kazerne_binnen

In de verste verte…

Je kunt lang zoeken, maar een locatie als GeoFort is nergens in Nederland te vinden. De ligging midden in de natuur is in alle seizoenen een lust voor het oog. In de wijde omgeving is verder niets te ontdekken dus de muziek kan ‘vol open’. Tegelijkertijd is er een ruime parkeergelegenheid en zijn gasten die met het openbaar vervoer komen met een pendeldienst vanaf het 5 kilometer gelegen treinstation (Leerdam of Geldermalsen) ook relatief snel bij de locatie.

Wij zouden het wel weten bij jouw volgende aanvraag… maak voort en check GeoFort!

ZALEN (9)
Terra Nova
 • Oppervlakte 215m2
80
82
70
195
200
166
Kazernestraat
 • Oppervlakte 115m2
60
180
40
WereldPan
 • Oppervlakte 120m2
40
36
28
100
120
80
Presentatiezaal
 • Oppervlakte 50m2
48
RPS Zaal
 • Oppervlakte 50m2
18
Generaal Krayenhoff tent
 • Oppervlakte 65m2
85
70
Facto Landmeet Lounge
 • Oppervlakte 50m2
13
25
Topcon Lounge
 • Oppervlakte 45m2
10
25
Complete forteiland
1500
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Unieke locatie op bijzonder forteiland
 • Veel bijzondere ruimtes in te zetten
 • Exclusief af te huren
 • Midden in de natuur

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk
 • Bereikbaarheid
  Eigen parkeergelegenheid Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren In-/outdooractiviteiten Restaurant WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Brainstormsessie Festival Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie GeoFort