De Witte Dame

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De Witte Dame combineert statige uitstraling met persoonlijke service

Onder de rook van Amsterdam bevindt zich het statige pand Hotel De Witte Dame. Het voormalig stationsgebouw van Abcoude is volledig gerenoveerd en kenmerkt zich door de unieke, charmante en stijlvolle uitstraling. Met tien fantastische boutique hotelkamers, drie mooie meetingrooms en een restaurant, is De Witte Dame de perfecte plek voor een boardroom meeting, meerdaagse heisessie of MT-vergadering.

Rust, ruimte, luxe en comfort

Aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt De Witte Dame te stralen. Deze warme, landelijk gelegen locatie zorgt dat je je meteen thuis voelt. Op de begane grond kan je terecht bij de drie meetingsrooms. Fort meeting room biedt ruimte tot 100 personen in theateropstelling en heeft een eigen bar, keuken en toiletvoorzieningen. De Witte Dame 1 en De Witte Dame 2 bieden respectievelijk 35 en 25 personen in theateropstelling, maar is ook uitermate geschikt voor een tafelvergadering voor 12 tot 16 personen.

De Witte Dame eventlocatie vergaderen - beeld Remy Online
De Witte Dame eventlocatie vergaderen - beeld Remy Online

Altijd een terras

Het fijne aan deze locatie, is dat elke zaal een eigen terras heeft. Wel zo lekker voor de zonnige dagen! Op de kopse kant van deze evenementenlocatie is zelfs nog een apart terras met grasveld. Uiteraard geschikt voor huwelijken, maar ook voor kleine teambuildingsactiviteiten.

Culinair genieten

Gedurende het hele jaar is het mogelijk om met groepen exclusief te borrelen en/of dineren in het restaurant. In de keuken staat een Italiaanse chef die met de seizoenen meekookt van veelal lokale ingrediënten. Het levert verrassende smaakvolle gerechten op die exclusief ogen, maar niet zo geprijsd zijn!

De Witte Dame eventlocatie vergaderen - beeld Remy Online

Heerlijk overnachten

Bijzonder aan De Witte Dame is dat ze tien mooi ingerichte kamers en vier nieuwe private suites heeft. Allen verschillend in grootte en interieur, maar allemaal met een magnifiek uitzicht op het prachtige landschap van Abcoude. In het slaapgedeelte staat een luxueuze tweepersoons boxspring van Jensen en de badkamer heeft een inloopdouche met (dubbele) regendouche en/of ligbad. De private suites hebben zelfs een eigen terras.

De Witte Dame is een evenementenlocatie die heel flexibel is te gebruiken. Combineer dat met een goede keuken en goede parkeergelegenheid (inclusief vier laadpalen) en dan weet je dat deze locatie perfect is voor vertrouwelijke en persoonlijke meetings.

Beeld: Remy Online

ZALEN (7)
Restaurant
100
40
De Witte Dame 1
35
35
26
De Witte Dame 2
12
25
Coupe Terras
60
Perron Terras
160
120
Fort Meeting Room
50
100
120
60
Tree of Love
150
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Statig pand met warme uitstraling
 • Tien luxe hotelkamers en vier suites aanwezig
 • Diverse zalen, inclusief eigen terras
 • Sterk keukenteam met smaakvolle kaart

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij luchthaven Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren In-/outdooractiviteiten Invalidentoegankelijk Overnachting mogelijk Plug & Play Restaurant Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Brainstormsessie Congres Diner Fotoshoot Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Outdoor (Sport) Activiteit Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Hotel

 • 14 Hotelkamers

Locatie De Witte Dame