De Veenderhoeve

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
De Veenderhoeve is een sfeervolle, landelijke locatie in het midden van Nederland. Hier vind je alle rust en privacy voor jouw zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten tot 250 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, training of een relatiedag. De stijlvolle zaal en de riante tuin staan exclusief tot jouw beschikking en tillen elke zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau.

Een combinatie van heden en verleden

Een ingrijpende verbouwing toverde de De Veenderhoeve in 1867 om tot de unieke en veelzijdige evenementenlocatie die het nu is. Met zijn grote boogramen, houten gebinten en lichte, warme interieur biedt de hoeve je het beste van heden en verleden. De grote ramen en de authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling.

Next Venue - TEKA - De Veenderhoeve - eventlocatie - venue

Faciliteiten

De Veenderhoeve is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor jouw zakelijke bijeenkomst. Je kunt gebruik maken van de audiovisuele middelen en het binnenklimaat is altijd aangenaam. Ook culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. Excellente koffie, uitstekende wijnen, de lekkerste hapjes en hoogstaande dinermogelijkheden; wij garanderen een foodbeleving op niveau.

Next Venue - TEKA - De Veenderhoeve - eventlocatie - venue

Bereikbaarheid

De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Door de gunstige ligging in het midden van het land, op ca. 5 minuten afstand van de snelweg, is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Er zijn op locatie voldoende eigen parkeerplekken beschikbaar.

De Veenderhoeve is onderdeel van Next Venue

Beeld: De Veenderhoeve

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (2)
De Hoeve
200
Terras
50
Kenmerken
  • Authentiek en landelijk
  • Centraal gelegen
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Lokale catering
Eigenschappen
  • LiggingLandelijk
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid, Nabij snelweg, Nabij treinstation
  • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, Gratis Parkeren, Invalidentoegankelijk, Plug & Play, Tuin, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Beurs & Expositie, Brainstormsessie, Congres, Diner, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Productpresentatie, Relatie Evenement, Training, Vergadering, Workshop

Locatie De Veenderhoeve