Spreker congres

Theater - gordijn - spreker - congres - podium - eventinspiration

Het is inmiddels vaste prik: het jaarlijkse congres van jouw bedrijf. Locatie, catering, een inhoudelijk sterk programma… Dat er bij de organisatie nogal wat komt kijken, hoeven we jou niet te vertellen. Maar het allerbelangrijkste is misschien nog wel een dijk van een spreker op het congres. Waar begin je met zoeken naar die specifieke keynote die al jouw gasten weet te inspireren? Hier ben je op de juiste plek!

Dé spreker voor jouw congres vind je hier

You don’t settle for less. Want natuurlijk ga je voor de beste spreker op je congres. Het liefst iemand met een bevlogen verhaal, haarscherpe observaties en verpletterende vakkennis. Iemand die de zaal echt verrast. In sprekersland lijken de mogelijkheden eindeloos en zie je door de bomen misschien het bos niet meer. Maar, no stress! Op onze site vind je ontzettend veel inspiratie voor sprekers die je misschien nog niet kende. En nu je toch bezig bent: scroll vooral door de inspiratiestukken en toepasbare tips om jouw congres tot een groot succes te maken, ook op het gebied van thema, strategie, aankleding, hospitality, acts & entertainment en meer.

Sla je shortlist op

En, heb je al een paar hot shots voor op het podium gevonden? Mooi! Je shortlist met sprekers kun je heel gemakkelijk opslaan in een Board. Een Board, huh wat? Het werkt eigenlijk precies zoals Pinterest, maar dan speciaal voor events. Je kunt hier eenvoudig een board aanmaken, snel en simpel. Handig om interessante sprekers voor je congres in op te slaan, maar ook om de mooiste congreslocaties en originele cateraars niet uit het oog te verliezen. Onze Company Guide staat boordevol fijne adressen, inspiratie genoeg!

Op naar een fantastische spreker op je congres, dit gaat je zeker weten lukken. Veel plezier!