Tsnatee Elisa is een energieke spreker met een expertise in personal branding, loopbaanontwikkeling en diversiteit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tsnatee Elisa

Tsnatee, ook bekend als Snaa-Tee, is een dynamische en gepassioneerde professional die altijd klaar staat om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Actief naar kansen streven

Tsnatee’s passie is geworteld in de wens om professionals te inspireren om hun eigen podium te creëren en niet passief te wachten op kansen, maar actief naar die kansen te streven. Ze moedigt mensen aan om hun passies te herontdekken, hun kracht te omarmen en hernieuwde energie te vinden in hun werk. Haar expertise omvat personal branding, loopbaanontwikkeling, diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI), en ze brengt haar rijke ervaring in podiumkunsten, televisie, marketing en evenementen met zich mee om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Tsnatee Elisa

Coaching op gebied van personal branding en culturele diversiteit

Tsnatee’s presentaties zijn energiek en inspirerend. Ze deelt niet alleen positieve energie, maar biedt ook praktische handvatten en inzichten die direct kunnen worden toegepast. Haar carrière begon in de zakelijke wereld, waar ze zich als enige zwarte vrouw moest bewijzen in een overwegend witte mannenwereld. Deze ervaring dreef haar om haar eigen passies te ontwikkelen en te delen, wat leidde tot nieuwe kansen binnen en buiten haar organisatie. Zo heeft Tsnatee haar eigen consultancybedrijf opgericht, waar ze werknemers en bedrijven coacht op het gebied van personal branding en culturele diversiteit.

Haar eigen 5A's Personal Branding Model

Om personal branding begrijpelijk en behapbaar te maken, heeft Tsnatee het 5A’s Personal Brand-model’ ontwikkeld. Zo hoef je nooit meer te twijfelen over hoe je jezelf introduceert, word je beloond voor je passie binnen de organisatie en ben je te allen tijde memorabel voor de juiste mensen, met name nieuwe klanten, aan het einde van een netwerkevent of borrel. Met dit model reikt Tsnatee professionals en bedrijven gouden handvatten aan, zodat ze op een moeiteloze manier hun werkgeluk en zelfeffectiviteit kunnen vergroten door middel van personal branding.

Tsanatee Elisa - spreekster

Werkboek 'The Career Journal' voor loopbaanontwikkeling

In december 2023 lanceerde Tsnatee haar eerste boek, ‘The Career Journal,’ een werkboek dat individuen ondersteunt bij hun loopbaanontwikkeling. Met Tsnatee als gids ben je verzekerd van een dynamische en inspirerende ervaring, waarbij ze je en je publiek begeleidt op een reis van groei en zelfontplooiing.

Tsnatee's unieke energie

Zo uniek als haar naam is, zo bijzonder is de ervaring die Tsnatee voor jouw publiek creëert. Ze weet hoe ze een publiek kan boeien en beheren, en kan moeiteloos omgaan met onverwachte situaties. Zeg je energie, dan zeg je Tsnatee. Met haar charme en humor zorgt ze ervoor dat elk evenement een succes wordt. Tsnatee is te boeken als spreker, trainer en dagvoorzitter bij The Speakers..

Beeld: Tsnatee Elisa 

Kenmerken

  • Praktische toepasbaarheid
  • Showbizz achtergrond
  • Positieve energie kampioen