Spreker & Dagvoorzitter Sacha Martina | “You can't be what you can't see."

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Spreker-Sacha-Martina-The-Speakers

Sacha Martina is geen gewone spreker. Ze is een krachtige stem die gedreven wordt door haar missie om meer zichtbaarheid te creëren voor onderbelichte doelgroepen en tegelijkertijd een rolmodel te zijn voor de toekomst en de nieuwe generatie van sprekers en dagvoorzitters.

Haar drijfveer is simpel maar diepgaand: “You can’t be what you can’t see.” In een wereld die wordt gevormd door zichtbaarheid, begrijpt Sacha Martina de cruciale rol die ze speelt in het doorbreken van barrières en het wegnemen van stigma’s. Sacha Martina is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij The Speakers.

Spreker-Sacha-Martina-The-Speakers
Spreker-Sacha-Martina-The-Speakers
Spreker-Sacha-Martina-The-Speakers

Sacha Martina is een dynamische ondernemer, toegewijde moeder en tech liefhebber met een sterke passie voor Diversiteit en Inclusie. Na jarenlang in de technologie-industrie te hebben gewerkt en de grote ongelijkheden in vertegenwoordiging en gelijkheid te hebben opgemerkt, vond ze haar ware roeping in het ondersteunen van de zaak van D&I. Met haar onwankelbare toewijding om een rechtvaardige wereld voor iedereen te creëren, is ze een publieke spreker, trainer en consultant geworden, waarbij ze haar kennis en expertise deelt om individuen en organisaties te versterken.

De boodschap van Sacha Martina kan worden samengevat in de krachtige uitdrukking: “Out your comfortzone.” Met deze boodschap spoort ze mensen aan om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf uit te dagen. Het betekent dat je groeit en nieuwe hoogten bereikt wanneer je bereid bent om de veilige en vertrouwde omgeving te verlaten waarin je je bevindt.

Sacha’s boodschap is een oproep tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze gelooft dat we alleen kunnen groeien door nieuwe uitdagingen aan te gaan, risico’s te nemen en het onbekende te verkennen. Het uit je comfortzone stappen kan eng zijn, maar het is juist in die momenten van onzekerheid dat we de grootste transformaties doormaken.

Sacha Martina als spreker

Sacha Martina voelt zich het meest thuis op onbekende terreinen. Terwijl ze onconventionele wegen bewandelt, prikt ze door de oppervlakte van gesprekken om diepgaande inzichten te bieden. Haar aanwezigheid voegt kleur en diversiteit toe aan evenementen in bekende branches zoals HR, Tech, Marketing en Ondernemerschap.

Als spreker is Sacha Martina gespecialiseerd in strategische bedrijfsvoering. Ze deelt haar inzichten in diversiteit en inclusie op de werkvloer en ondernemerschap. Haar benadering is praktisch en concreet, waarbij ze de stappen benadrukt die nodig zijn om verandering te bewerkstelligen in organisaties. Haar unieke UPS’S omvatten haar indrukwekkende lijst van grote klanten, haar brede scala aan functies in verschillende sectoren en haar vastberadenheid om de uitdagingen van diversiteit aan te gaan met lef.

Wat Sacha Martina onderscheidt, is haar vermogen om kennis, lef en humor te combineren in haar presentaties. Ze heeft als doel om haar publiek te inspireren en hen aan te moedigen om uit hun comfortzone te stappen. Haar motto, “Out your comfortzone,” fungeert als een spiegel voor haar publiek, en ze daagt hen uit om hun grenzen te verleggen.

Ze heeft niet alleen een passie voor spreken, maar ze brengt ook een element van competitie en fun naar haar lezingen. Met haar interactieve benadering maakt ze gebruik van gamification en prikkelt ze de nieuwsgierigheid van het publiek. Het resultaat is vaak een winnaar, iemand die met nieuwe inzichten en ideeën naar huis gaat.

Sacha Martina als dagvoorzitter

Sacha Martina is niet alleen een gepassioneerde spreker, maar ook een vooraanstaande dagvoorzitter die zich toelegt op het leiden van evenementen en bijeenkomsten met een sterke focus op inclusie en diversiteit.

Als dagvoorzitter staat ze garant voor een evenement dat bruist van energie en interactie. Ze is niet zomaar een presentatrice; ze is degene die het publiek betrekt, vragen stelt die ertoe doen en ervoor zorgt dat de deelnemers actief deelnemen aan de discussie. Sacha Martina is de dagvoorzitter die de juiste toon zet voor een evenement dat niet alleen vermakelijk is, maar ook inhoudelijk waardevol.

Haar expertise in inclusie en diversiteit komt tot uiting in haar vermogen om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin alle stemmen worden gehoord en gewaardeerd. Ze gebruikt haar charisma en leiderschapskwaliteiten om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt en zich actief betrokken voelt bij de discussies en activiteiten van de dag.

Kiezen voor haar als dagvoorzitter is een bewuste keuze voor een evenement dat niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en verbindend. Ze brengt niet alleen haar expertise op het gebied van inclusie en diversiteit mee, maar ook haar ongeëvenaarde vermogen om deelnemers te betrekken en een positieve, energieke sfeer te creëren. Sacha Martina is de dagvoorzitter die een blijvende indruk achterlaat en het verschil maakt in het succes van elk evenement dat ze leidt.

Beeld: Sacha Martina

Kenmerken

  • Brede ervaring en grote klanten
  • Diversiteit- en inclusie expert
  • Interactieve en inspirerende stijl
  • Humor
  • Directheid en durf