Remy Gieling

Dagvoorzitter, spreker en AI-expert met humor en energie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Remy Gieling Beeld Jesaja Hizkia

Remy Gieling is een enthousiaste spreker, dagvoorzitter, auteur, podcast-host en oprichter van AI.nl. Hij verdiept zich in de wereld van kunstmatige intelligentie en digitale innovatie. Remy maakt de technologieën van de toekomst begrijpelijk voor iedereen en spreekt bij congressen, podcasts en webinars over de kansen en bedreigingen van AI voor het bedrijfsleven.

Voorheen was Remy hoofdredacteur van MT/Sprout. Tegenwoordig spreekt hij over de kracht van AI, digitale innovatie, technologie, business en vernieuwing. Hij is oprichter ai.nl en schrijver van het boek ‘De Groeikansen van AI’, wat in 2021 genomineerd werd voor Managementboek van het Jaar.

Als dagvoorzitter interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scaleups en het grootzakelijke bedrijfsleven op camera en podia. Voor ai.nl en als podcast-host gaat hij dagelijks in gesprek met de changemakers van de toekomst. Dankzij zijn nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen en inzichten samen.

Door deze helicopterview ziet Remy innovaties van mijlenver aankomen. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn van AI. Met zijn energie en humor maakt hij niet-techneuten graag enthousiast over technologie en wat dit betekent voor de groei van bedrijven en organisaties.

Remy Gieling is spreker, dagvoorzitter, AI-expert, auteur en podcast-host. Hij heeft onder andere gewerkt voor: YoungCapital, MT/Sprout, DenkProducties, Accenture, Dyade en Incentro.

Remy Gieling - spreker Sprekershuys
Remy Gieling - spreker Sprekershuys
Remy Gieling - spreker Sprekershuys

Beeld: Jesaja Hizkia

Kenmerken

  • AI / Kunstmatige Intelligentie
  • Business
  • Technologie
  • Innovatie