Tentoo ontzorgt in jouw administratie en meer, zodat jij écht kunt ondernemen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tentoo personeel achter de bar

Wat in 1992 op de achterkant van een bierviltje in de voetbalkantine met twee vrienden ontstond, is ruim een kwart eeuw later uitgegroeid tot een team van ruim 150 kennisspecialisten met een duidelijke visie en missie: zorgen dat jij onbekommerd kunt ondernemen! Of jij nou als ZZP’er of ondernemer van een grote(re) organisatie wilt worden ontzorgd in payroll, ZZP-Support of HR-diensten; Tentoo biedt het!

Kennis van de evenementenmarkt

Jouw administratie en aanverwante diensten kan je bij meer partijen onderbrengen. Het grote voordeel van Tentoo is echter de grote ervaring en kennis die ze hebben in onze evenementenbranche. Van technische opbouwcrew tot sprekers en van toiletjuffrouwen tot eventmanagers. Tentoo snapt onze wereld en weet hoe zij jou hierin het beste kan ondersteunen. Logisch ook, want het is een gezellige club jonge, energieke mensen die naast veel kennis ook vooral veel plezier hebben in hun werk en er vanuit hun Amsterdamse en Rotterdamse vestiging graag op uit gaan naar… je raadt het al; festivals en evenementen.

3 vrouwen die streetdancen -Tentoo
Barista die koffie maakt - Tentoo
Man die yoga doet - tentoonstelling
Vrouw die danst voor de spiegel - Tentoo
Vrouw die yoga doet - Tentoo
Hip hop team in hal - Tentoo
Hip hop team in hal - Tentoo
Streetdancers op een dak - tentoonstelling
streetdancers op een dak - Tentoo
Ballerina die een pose doet voor een spiegel - Tentoo

Jij jouw freelance salaris, Tentoo de werkzaamheden

Met Tentoo Freelance heb je ‘the best of both worlds’. Je hebt namelijk de zekerheid die je gewend bent van een loondienstverband, maar de vrijheid van het zelfstandig werken. De ideale combi toch? Kan jij lekker knallen op een evenement of festival, terwijl Tentoo de administratie rompslomp voor je verzorgd. Zo doen jullie beiden waar jullie het beste in zijn.

Extra fijn; zodra jouw opdrachtgever de offerte/uren heeft geaccordeerd wordt je meteen door Tentoo uitbetaald, terwijl zij nog een bepaalde termijn op het geld van de opdrachtgever moeten wachten. Katjing! Nog een voordeel: in de zelfstandige wereld loop je heel vaak tegen schijnzelfstandigheid aan. Tentoo is juridisch werkgever met een fictief dienstverband, zodat je nooit met deze regelgeving te maken krijgt. Tentoo snapt écht hoe ze jou helpen!

Tentoo kok die gerecht klaar maakt

Groei met je onderneming door geboden flexibiliteit

Je wilt groei en continuïteit voor je bedrijf. Kansen pakken, snel inspelen op veranderingen. Sommige medewerkers wil je vast in dienst hebben, anderen wil je inzetten wanneer je ze nodig hebt. Soms wil je zaken zelf regelen, soms besteed je het liever uit. Tentoo helpt jou aan die flexibiliteit. Ze nemen graag jouw kopzorgen en risico’s over; van verloning van personeel tot de salarisadministratie of HR-advies.. Tentoo beweegt met je mee.

Wij zouden het wel weten; ga naar Tentoo toe!

Balletdansers in een hal - Tentoo

Beeld: Tentoo

Eigenschappen

  • Specialisme
    Personeel