MeetingMatters helpt je maximale impact te realiseren op jouw event

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MeetingMonitor-Meeting Matters-Compilatie_rapportages-mix

Hoe mooi zou het zijn als elke bijeenkomst perfect is afgestemd op ieders behoefte en verwachtingen, dat gelijktijdig alle doelen worden gerealiseerd én dat we dat nog aan kunnen tonen ook? Klinkt haast als een vereiste voor een geslaagd event, toch? Perfect, dan moet je bij MeetingMatters zijn. Deze organisatie legt de focus op de effectiviteit van jouw event. Zowel in de creatie-, productie- als evaluatiefase.

Van frustratie naar fundament

Een passie voor congressen en evenementen & een hekel aan event-verspilling. Dat is Nico Meyer in een notendop. Nou ja, dat zeggen we een beetje gekscherend, maar geeft wel goed weer waarom Nico in 2007 MeetingMatters heeft opgericht en waarom de diensten zo enorm waardevol zijn voor jouw bijeenkomst.

Als onafhankelijke sparringpartner helpt Nico jou om maximale impact te creëren met jouw congres of evenement. Hiervoor put hij uit jarenlange ervaring in alle aspecten van de hospitality en congresbranche (organiseren, accomoderen én faciliteren) en maakt hij gebruik van diverse methodes die hij zich in de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt (onder andere LEGO© SERIOUS PLAY©, de Philips ROI Methodology™ en het #EventCanvas™).

Meeting Matters - presentatie moderator - beeld Twycer
Meeting Matters - evaluatiedozen
Meeting Matters - lego serious play
Meeting Matters - presentatie moderator
G14-evaluatie-sessie-Meeting Matters
Meeting Matters - presentatie
Meeting Matters - presentatie

Rijker door inzichten, contacten of belevingen

Jouw gasten ‘rijker’ uit een event laten komen, dat is waar MeetingMatters samen met jou voor gaat. Om dit te bereiken is een aantal stappen nodig. Die je al dan niet samen met MeetingMatters doorloopt, want mooi detail; ze laat zich alleen inzetten als ze echt van toegevoegde waarde kan zijn. Want verspilling van kosten is zonde, ook voor jou als opdrachtgever! Maar geloof ons, je wilt de kennis benutten en dat betaalt zich dubbel en dwars terug in het vervolg van jouw eventtraject.

Via een Event Strategie ga je naar het bepalen én meetbaar maken van de doelstellingen om deze vervolgens door te vertalen naar (de kaders van) het ontwerp van je event, het Event Design. Na afloop – en soms al tijdens of vooraf – helpt MeetingMatters je met het meten en inzicht creëren. Om achteraf de resultaten en impact te kunnen aantonen, op basis van de eerder geformuleerde doelstellingen. Een praktische benadering staat daarbij voorop, zodat je niet met dikke ‘rapportages in onderste lade’ eindigt, maar met een actiegerichte vertaling van de verzamelde data.

MeetingMonitor-Meeting Matters-Compilatie_rapportages-mix
Meeting Matters - talkshow setting
Meeting Matters - talkshow setting
Meeting Matters - online event
Meeting Matters - talkshow setting

Weten wat én hoe je moet meten

“Pfff, weer zo’n enquête,” is een veel gehoorde reactie na afloop van een event. Precies daarom moet je MeetingMatters inschakelen. Zij weten perfect wat nodig is om tot een representatieve respons te komen. Van een ludieke ‘gooi je badge in de ‘wel/niet tevreden’-bakken bij de uitgang’ tot een enquête met scherpe vragen waar goed is nagedacht over de timing van versturen. Het team denkt graag mee hoe je tijdens de uitvoer of in het voor- of natraject de gasten het beste kunt benaderen. En nee, dat hoeft echt niet altijd met een saaie enquête!

MeetingMatters knows what matters… to give your event a ROI-boost!

Beeld: MeetingMatters en Twycer

Kenmerken

  • Meedenken vanuit jouw perspectief (door ruime ervaring in eventbranche)
  • In te zetten waar nodig (heel efficiënt dus)
  • Veel kennis over juiste meet-methodieken
  • Strategisch denken, Tactisch vertalen en Operationeel toepassen

 

Eigenschappen

  • Specialisme
    Evaluaties & effectmetingen Eventondersteuning Moderator / dagvoorzitter Strategisch advies