Excellent Chauffeursdiensten BV: kwaliteit met vriendengroep-mentaliteit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 7

Je ziet ze vast weleens rijden; de CEO’s die met laptop op schoot op de achterbank van een strakke auto aan het werk zijn en door een chauffeur van A naar B worden vervoerd. De VIP’s die naar een sjiek gala worden gereden en de shuttle bussen vol met topsporters op weg naar een internationaal toernooi. Denk in het vervolg dan meteen aan Excellent Chauffeursdiensten, want het ervaren en professionele team weet niet alleen hoe je logistiek de beste sier maakt, ze is ook ingelezen en prettig in de omgang. Niet onbelangrijk als je de eerste én laatste contactpersoon op een event bent…

Vriendenmentaliteit maar de lat ligt hoog

Het bedrijf werd 17 jaar geleden opgericht door Sander Mol. “We deden het met een vriendenteam van zo’n 8 chauffeurs, maar inmiddels is dat aantal verveelvoudigd, zonder dat we ingeboet hebben op de vriendenmentaliteit. Eigenlijk dragen de chauffeurs altijd nieuwe aanwas aan en dat werkt heel goed. Een soort verkapte ballotage.” Dat moet ook wel, je wordt niet alleen geacht een uitstekende chauffeur te zijn, je bent ook het aanspreekpunt, het eerste en laatste contact voor gasten van een event of bijeenkomst. De lat ligt hoog. “We zijn er buitengewoon trots op dat onze klanten van het eerste uur nog steeds (dagelijks) van onze diensten gebruik maken!”

Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 4
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 1
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 5
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 10
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 11

Eventondersteuning en traffic support

En wat deze klanten dan precies voor diensten afnemen bij Excellent Chauffeursdiensten? Van privé- en VIP-vervoer tot valetparking en alles daartussen. “Zo zijn er mensen die elke dag gebruik maken van een chauffeur, anderen drie keer per maand of vijf keer per jaar. Verder vervoeren we grote groepen, zorgen we voor eventondersteuning in de vorm van traffic support en nemen we de gehele logistiek desgewenst uit handen van de opdrachtgever. Let wel: we zijn geen taxibedrijf, maar voorzien in vervoer. Juist dat maakt ons nóg meer flexibel!”

Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 9
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 8

Chauffeursdiensten zijn onderdeel van de eventcampagne

Excellent Chauffeursdiensten zorgt er voor dat de opdrachtgever vanaf de start van het event al met 1-0 voor staat: “Geen filevorming bij valetparking, geen wachttijden bij het ophalen van gasten en altijd een vriendelijke en enthousiaste chauffeur. De kennismaking móet goed zijn, want je kunt maar een keer een goede indruk maken.” Om die reden is Sander ook bij het gehele event traject betrokken; van a tot z, zodat ik goed kan sturen op de uitvoering.” Want laten we wel wezen: chauffeursdiensten zijn al lang geen stelpost meer, maar onderdeel van de eventcampagne. We kunnen zeggen dat Excellent dat uitstekend onder controle heeft!

Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 3
Excellent Chauffeursdiensten BV - Services & people - 2

Kenmerken

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Excellente dienstverlening
  • Veel kennis & ervaring

Eigenschappen

  • Specialisme
    Chauffeursdiensten Eventondersteuning