Personeelsfeestlocatie

ersoneelslocatie _ event inspiration _ fidel-fernando-WqTyEDbU7Pk-unsplash

Het is inmiddels vaste prik: het jaarlijkse personeelsfeest! Superleuk, of zie je door de bomen nu al het bos niet meer? Bij de organisatie komt immers heel veel kijken. Geen paniek, en first things first! Want als je eenmaal een perosneelsfeestlocatie hebt vastgelegd heb je al een grote stap genomen.

Als je personeelsfeestlocatie je eigen pand is

Misschien is jullie pand wel heel geschikt als eventlocatie. Een eventbureau biedt dan echt uitkomst. Zij geven je advies hoe je de ruimte optimaal kan inzetten en zorgen dat de werkvloer wordt omgetoverd tot fantastische feestlocatie. Van aankleding tot catering, een bureau zal je veel werk uit handen! Check snel onze Company Guide, een gids die vol staat met de beste eventadresjes: ervaren event bureaus, catering- en stylingbedrijven… ze komen je vast heel goed van pas!

De mooiste feestlocatie(s) buiten de deur

Ga je voor een locatie buiten de deur? Dan is het handig om de belangrijkste doelen van het personeelsfeest goed voor ogen te houden. Moet het een locatie zijn die voor je collega’s, die misschien wel uit het hele land komen, makkelijk te bereiken is? Wordt het entertainment het belangrijkste van het feest en wil je vooral een locatie waar iedereen helemaal los kan gaan? Of ga je voor een plek die perfect aansluit bij je bedrijf: groen, jong, creatief… Waar je ook naar op zoek bent: in onze Company Guide vind je de mooiste locaties!

Personeelslocatie _ event inspiration _ fidel-fernando-NFnDBtCO7XA-unsplash
Personeelslocatie _ event inspiration _ fidel-fernando-CerWSLm5N1w-unsplash

Hartjes uitdelen

En, hebben we je al een beetje kunnen inspireren? Mooi, daar zijn we voor! En om het nog beter te maken, hebben we ook een superhandige tool voor je ontwikkeld. Met Boards kun je namelijk in een paar stappen je eigen inspiratieboard aanmaken. Zie je een mooie personeelsfeestlocatie, inspirerende case of te gekke cateringmogelijkheden? Geef ze een hartje en hop, ze zijn opgeslagen op je eigen board.

Op naar een te gekke personeelsfeest locatie!

Fotocredits: Fidel Fernando (via Unsplash)