Personeelsfeest thema

personeelsfeest thema - event inspiration - jason-leung-tS2u2SzTck4-unsplash-3

Hij komt er weer aan, het jaarlijkse personeelsfeest! Heb je al een locatie vastgelegd? En ben je al aan het nadenken over het entertainment en de catering? Nu nog een origineel personeelsfeest thema!

Een goed personeelsfeest thema is goud waard 

Een goed thema zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en optimale beleving. Met een origineel thema stap je bovendien echt in een andere wereld en ben je helemaal uit de dagelijkse kantoorsleur. En dat is wat je wil, toch? Ga je voor een zomers festival, een winter wonderlandfeest of een Caribische party waar de kleuren en vrolijkheid er vanaf spatten? Er is zo ontzettend veel mogelijk! Daarom struinen wij dagelijks de leukste ideeën af, zodat jij geïnspireerd wordt en een flinke dosis voorwerk kan laten zitten. Pak een kop koffie erbij en surf lekker rond op onze website.

Ideeën gevonden? Sla ze op in je Board

Ben je een leuk idee tegengekomen dat je al helemaal voor je ziet op jullie personeelsfeest? Of je nou inspiratie opdoet over een bijzonder thema of de laatste trends op het gebied van decoratie: sla de artikelen heel gemakkelijk op in Boards. Deze tool kun je zien als de Pinterest voor events en maakt je leven echt een stuk makkelijker. Graag gedaan, speciaal voor jou!

personeelsfeest thema - event inspiration - jason-leung-tS2u2SzTck4-unsplash- 2
ersoneelsfeest thema - event inspiration - jason-leung-tS2u2SzTck4-unsplash

Company Guide: hier vind je dé adresjes!

Hebben we je al een eind op weg kunnen helpen? Mooi! Nu nog de uitvoer. Want als je eenmaal een thema gekozen hebt, staat of valt je feest met de uitvoer ervan. Oosterse hapjes tijdens een duizend-en-een nacht feest, sprookjesachtige versiering en danseressen in stijl… It’s all about the details! Onze Company Guide staat vol met de leukste adressen: van cateraar tot artiestenbureau, event agency, stylingbedrijven en meer!

Op naar een te gek personeelsfeest thema, heel veel plezier met het vormgeven van je event!

Fotocredits:  Jason Leung (via Unsplash)