Personeelsfeest Amsterdam

personeelsfeest amsterdam - event inspiration - louis-hansel-3Sy6K3VY6c8-unsplash

Daar zit je dan, achter je computer en naast je een enorme to-do list. De happening van het jaar zit er weer aan te komen, en het is aan jou om dit (mede) vorm te geven. Wordt het een personeelsfeest in Amsterdam en ben je op zoek naar bruikbare tips en de leukste inspiratie? Lees dan snel verder!  

Een personeelsfeest in Amsterdam om nooit te vergeten 

Een feest waar je collega’s naar uitkijken, en waar nog lang over wordt nagepraat. Dat is jouw ambitie, voor minder doe je het niet! En dus kun je wel een extra handje gebruiken. Een handje van Event Inspiration, om precies te zijn! Wij struinen dagelijk het evenementenlandschap af, on- en offline,  en verzamelen de mooiste tips en leukste adressen op de plek waar je nu zit. Pak een kop koffie erbij en laat je inspireren

Jouw eigen eventboard

Een inspirerende personeelsfeescase, de laatste trend in entertainmentland.. Content die je aanspreekt sla je super easy op in Boards. Je kunt helemaal losgaan en zoveel boards aanmaken als je zelf  wilt. 

ersoneelsfeest amsterdam - event inspiration - llouis-hansel-MADy8C_qvYA-unsplash
personeelsfeest amsterdam - event inspiration - l

Hidden gems in hartje hoofdstad

De lekkerste cateraar, een te gekke straatartiest.. En een creative eventbureau die jou meehelpt om het personeelsfeest van het jaar te organiseren. In de Company Guide vind je alle adressen terug die er toe doen. Een plek of partij gevonden waar je enthousiast van wordt? Hop, hartje geven en hij staat op je board. 

Op naar een te gek personeelsfeest in Amsterdam, veel plezier met de voorbereidingen!

Fotocredits: Louis Hansel (via Unsplash)