Over ons

(in 120 seconden weet je - bijna - alles!)

Wie zijn wij?
Wij zijn hét startpunt voor iedereen die events organiseert.
Waarom?
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij dagelijks inspiratie, vind je het interessantste branchenieuws en verzamelen wij de mooiste vacatures en namen & rugnummers van mensen die je voor je volgende event echt even moet bellen.
Voor de organisator van festivals, congressen en zakelijke (online) evenementen?
Jazeker, en we zijn er ook voor de bedenker van een merkactivatie, de organisator van een cultureel of gemeentelijk evenement en de feestcommissie van een personeelsfeest. Inspiratie is overal en voor iedereen. Die ene toffe act op dat festival kan zomaar die briljante openingsact voor een congres zijn. Sla daarom alles wat je interessant vindt op in je eigen Boards zodat je de inspiratie anytime kunt terughalen & delen met je collega’s of opdrachtgever voor jouw eerstvolgende event.
Wie maakt dan de content?
Vakgenoten. Liefhebbers van events die jarenlang evenementen hebben georganiseerd. Zij snappen als geen ander waar jij mee bezig bent, maken onderscheid in ‘wat goed is’ & ‘er niet toe doet’ en delen iedere dag content voor jouw volgende evenement.
Nieuwsgierig naar de knappe koppen achter de content? Van trafficmanager tot geestelijk vader en alles er tussenin; we stellen ons graag aan je voor!

Bas Veldkamp | Event Inspiration

Bas

Bevlogen hoofdredacteur die aangaat op enthousiasme, inspiratie en creativiteit. Speurt daarom dagelijks de on- en offline wereld af op zoek naar verrassende content om de evenementenbranche mee te verrijken. Weet door zijn jarenlange ervaring als creatief conceptontwikkelaar bij verschillende bureaus precies wat echt onderscheidend en vernieuwend is. Sharing is caring; Bas (ver)deelt zijn tips met de andere redacteuren, zodat zoveel mogelijk inspiratie op dit platform verschijnt.
LinkedIn profiel

Simon

Dit is ‘m, de geestelijk vader, de oprichter: Simon! Al 20 jaar in het eventvak en weet wat een eventorganisator nodig heeft. Werkt dagelijks aan de ontwikkeling van concepten én de branche. Zijn eigen behoefte aan onderscheidende inspiratie heeft hij durven vertalen naar dit brighter dan bright platform. Sterk idee van Simon, al zeggen we het zelf:-).
LinkedIn profiel

Barbara

Heeft net als Simon een bak ervaring in de eventbranche, maar dan als contentmaker en strateeg voor locaties, vakbladen, eventbureaus, festivals en corporate eventmanagers. Toen Simon haar begin 2019 over zijn Event Inspiration avontuur vertelde, sloeg de zakelijke vonk meteen over. She’s here to stay: Barbara! Onze creatieve & kritische uitgever, die gelukkig ook nog graag in de pen klimt.
LinkedIn profiel

Jelle

De salesrups, de netwerkheld: salesmanager Jelle verovert de markt en de harten van leveranciers en partners. Met ruim 12 jaar ervaring aan eventmarketing bureauzijde, brengt hij een enorm netwerk en kennis met zich mee. Hij schuift graag aan voor zwarte koffie en een goede pitch, waarin hij alle ins & outs over het platform deelt.
LinkedIn profiel

Amy

Ook wel ‘Benjamin’, want de jongste van het stel. The new kid on the block, die een geheel nieuwe generatie eventmanagers vertegenwoordigt. Weet vanuit productionele ervaring wat er allemaal bij komt kijken, maar zet exact die projectmatige skills nu in om het platform en live events door te ontwikkelen. En misschien wel het wachtmuziekje als je belt, want deze blonde Brabantse kan zingen, nondeju zeg!
LinkedIn profiel

Sylvia

De naam Sylvia betekent ook wel ‘afkomstig uit het woud’. Zou het daarom zijn dat onze Syl door de bomen juist het bos ziet? Zij maakt het rijke locatielandschap voor de event organiser inzichtelijk! Als geen ander kent ze eventlocaties op haar duimpje na jarenlange ervaring als locatieadviseur voor de eventmarkt. Je herkent haar trouwens aan haar indringende Mickey-Blue-Eyes, haar aanstekelijke lach en een sterke kop koffie in haar hand. Dus, heb jij een beetje goede bonen op locatie?
LinkedIn profiel

Niels

En daar is Niels. Niels is overal en nergens. ’s Winters woont deze redactie-aanwinst samen met zijn vriendin in hun bus om naar festivals in warmere streken af te reizen. In de zomermaanden geniet hij van de Hollandse Hoera-momenten. Niels creëert (festivals, kunstwerken, copy), hij geniet en slurpt alle inspiratie op. Meer nog; hij geeft zijn ogen en oren flink de kost zodat wij daar allemaal van mee kunnen genieten. More more more!
LinkedIn profiel

Lize

Lize is onze digital nomad en leeft ‘the best of both worlds’. In de winter woont ze in Buenos Aires, in de zomer zet ze voet op eigen grond. Waar ze ook neerstrijkt: rake content schrijven is haar ding. Tel daarbij op haar rugzak vol marketingcommunicatie- en PR-ervaring en je begrijpt; Lize gaat hard op alles wat jij wilt lezen!
LinkedIn profiel

Deborah Vastenburg | Event Inspiration

Deborah

Onze trafficmanager Deborah is de spil van de community! Ze organiseert als de beste, houdt overzicht als geen ander, en heeft de Company Guide, CRM-systemen en social planning volledig onder controle. Op het Media Park draaide ze een decennium lang haar hand niet om voor de organisatie van een event meer of minder en contractbeheer was haar cup of tea. Met een kop thee naast haar toetsenbord ontzorgt ze nu onze partners en ons eigen team. Ach, dan nemen we voor lief dat ze zo nu en dan een scala aan nineties hits meeblèrt 😉 99% van de tijd vrolijk, 100% committed. Just how we like them!
LinkedIn profiel

Marjolein

Offline en onlein, Marjolein kom je overal tegen – met de pen in de hand. De energie van de evenementenbranche verleidde haar jaren geleden en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het eventvak. De journalist in haar wil overal achter de schermen kijken, de netwerker in haar wil zoveel mogelijk nieuwe mensen ontmoeten. Rekenen is niet haar sterkste kant; één plus één is altijd drie. Laat dát nou net de kern van community builden zijn! En dat is wat ze doet; ze bouwt verder met sterke copy aan het uitbreiden van onze live community.
LinkedIn profiel

Wil je een kritische kanttekening delen, ons team complimenteren of meer weten over de gedeelde inspiratie? Bel naar 030 4100 799 of mail ons!