Livestream Studio Amerpodia

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
CultureleBusinessDag Livestreamstudio Amerpodia

Vanaf een historische plek, middels state of the art techniek jouw publiek online bereiken. Dat doe je bij Amerpodia. Kies je de Zuilenzaal van Felix Meritis of de Oosterhuiszaal van de Rode Hoed?

ADE stream zuilenzaal livestream Amerpodia
Remote camera in livestreamstudio van Amerpodia
CultureleBusinessDag Livestream Amerpodia

Wij zijn flexibel en bewegen met je mee, en zorgen dat jouw talkshow, congres of voorstelling haarscherp en interactief uitgezonden wordt.

Wat we zoal bij Amerpodia hebben gestreamed, vraag je je wellicht af? Denk aan de uitreiking van de Johannes Vermeer prijs, filmfestival Shortcutz Amsterdam, de maandelijkse talkshow van Amsterdam Dance Event ‘The Road to ADE 2021”, de Economielezing van Elsevier Weekblad en het Sustainable Finance Webinar van Rabobank. Een heel divers klantenbestand dus, dat we dankzij onze creatieve inbreng, juiste technische begeleiding en fijne hospitality tevreden stellen.

Wij streamen met minimaal 3 remote camera’s. In iedere zaal zijn uitstekende belichting, geluidsapparatuur met voldoende microfoons en 2 flatscreens aanwezig. Met het mooie meubilair dat we in huis hebben, creëren we de juiste setting voor jouw evenement. Of dat nu een talkshowtafel voor 7 personen is of enkele mooie fauteuils met salontafeltjes.

Hopelijk hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar onze diensten! Wil je meer informatie, even langs komen om te kijken, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dat vooral contact met ons op.

Kenmerken

  • Voordeling livestream pakket
  • Historische zalen met uitstekende techniek
  • 4 Amerpodia locaties, 1 aanspreekpunt
  • Kundige begeleiding van eigen technici
  • Meedenken in concept