Digivent: hét all-in-one platform voor hybride en online evenementen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Lobby industrieel Digivent online event Starlive

Organiseer je een congres, training of andere bijeenkomst en wil je online deelnemers écht bereiken met je boodschap? Om je te onderscheiden en succesvol te zijn met een digitaal event, moet je meer doen dan het simpel aanbieden van een livestream of Webinar. Digivent biedt deelnemers een ongeëvenaarde beleving.

Stage Hexagon online event Digivent Starlive
Lobby ministers green screen online event Digivent Starlive
Talkshow virtual event digivent Starlive
Uitleg breakouts digivent online event Starlive
Exhibit Hall - Digivent - Starlive
Lobby Digivent online event - Starlive
Kleine zaal online event - Digivent - Starlive

Échte totaalbeleving

Digivent biedt een virtueel platform, waar deelnemers bijeenkomen om op interactieve wijze te kijken en luisteren naar sprekers en optredens. En waar zij in contact kunnen komen met andere bezoekers en exposanten, net als bij een fysiek evenement op locatie. Er is zoveel te doen en zoveel afwisseling, dat ook de online deelnemers achter hun schermen met veel plezier het gehele programma willen bijwonen.

De bedenkers achter Digivent komen niet uit de wereld van AV-bedrijven en techniek, maar uit de wereld van TV-producties en evenementenorganisatie. Beleving creëren staat bij hen centraal. Presentaties worden op flitsende, TV-achtige wijze geschakeld waardoor je als bezoeker geboeid blijft kijken, het verhaal uitstekend kan volgen en de boodschap beter in je opneemt. Misschien nog wel beter dan in een zaal. Vergelijk het met een voetbalwedstrijd op TV of live in een stadion.

Virtuele evenementenlocatie

Digivent is eigenlijk de mengvorm van een platform en een online evenementenlocatie. Als deelnemer kan je je eenvoudig aanmelden en registreren, waarna je al dan niet een profiel aanmaakt om met een virtuele badge zichtbaar te zijn voor de andere aanwezigen. Het is ook mogelijk om je LinkedIn profiel te koppelen zodat er direct een connectie gemaakt kan worden gemaakt en het contact ook nog na het evenement door kan gaan.

Vanuit de centrale lobby krijg je toegang tot de andere ruimtes met presentaties, netwerkgroepen, stands, postersessies of berichtenmuur. Check de agenda en bepaal jouw programma. Uiteraard wordt de centrale lobby en de gehele look-and-feel van het platform aangepast met de branding van het event.

In het auditorium en de verschillende breakout zalen beleef je aantrekkelijke programma’s; live uitgezonden vanuit een fysieke locatie of virtueel in een 3D omgeving. Met inspirerende presentaties en video content. Interactie gaat bij Digivent verder dan een Chatbox. Tijdens sessies kan je als bezoeker vragen stellen aan de sprekers of deelnemen aan peilingen.

Er zijn veel mogelijkheden om direct in gesprek te gaan met sprekers of de andere bezoekers. In de Netwerklounge aan tafels met groepen op basis van interesse of vakgebied. Of 1-op-1 bij het Meetingpoint: kijk wie er nog meer aanwezig zijn, waarna je kunt chatten of videobellen met elkaar. Met de Chatroulette ontstaan spontane ontmoetingen tussen de deelnemers.

Exposanten kunnen zich goed profileren met een interactieve stand in de Expohal en in contact komen met de bezoekers. Daarnaast biedt het platform nog veel meer mogelijkheden om elk online event zo interessant en afwisselend mogelijk te maken. Vraag een demo aan om het allemaal zelf te ervaren.

Networking online event Digivent Starlive
Feedback plenary with PPT worldwide - Digivent - Starlive
Talkshow virtual event digivent Starlive

Innovatief en onderscheidend

Het Digivent platform is in de afgelopen jaren ontwikkeld op basis van de meest uiteenlopende wensen van de opdrachtgevers en gebruikers. Daardoor kan heel snel op alle mogelijke programma’s en evenement-vormen worden ingespeeld en lijkt het alsof het platform speciaal voor jouw evenement is ontworpen.

Daarnaast is het team achter Digivent dagelijks bezig met allerlei innovaties, zoals augmented reality (AR), artificial intelligence (AI) en met uit de TV- en filmwereld afkomstige virtual productions, waarmee de beleving nog meer wordt versterkt. Dankzij deze technieken kunnen sprekers, waar ook ter wereld, live in de studio aan één tafel met de daar aanwezige host in gesprek gaan. Of een duo-presentatie van twee sprekers die gelijktijdig vanuit verschillende landen samen het verhaal doen.

Kortom, met een event op het platform van Digivent valt er veel te beleven! Of het nu alleen een online event betreft of een hybride vorm in combinatie met een fysiek live event. En worden technisch steeds opnieuw de grenzen verlegd om deze beleving nog verder te versterken. Wil je dat er over jouw online of hybride evenement nog lang wordt gesproken? Neem dan contact op voor een demo en ervaar het zelf.

Beeld: Digivent

Kenmerken

 • Betrouwbaar virtueel platform
 • Technische ondersteuning
 • Overal direct meetbare resultaten
 • Flexibel en snel
 • Persoonlijke begeleiding

Eigenschappen

 • Algemeen
  Multiple streams / breakout sessies Ronde tafel sessie Branding platform Maatwerk platform Studio faciliteiten
 • Omgeving
  Gepersonaliseerde timetable Message wall Postersessies Bibliotheek Virtuele omgeving Ontmoetingsplein Beursplein
 • Te gebruiken met
  Zoom Teams YouTube Google Meets/Hangouts Vimeo Webex
 • Registratie
  Uitnodigingsmodule Aanmaken persoonlijk profiel
 • Interactie
  Stemmen Vragen Polls Chat 1 op 1 Groepschat Chat carrousel
 • Productie & Regie
  Online helpdesk bezoekers Moderator Dashboard met data & analytics