Inspirerende spreker

Inspirerende spreker - microfoon - jongen - schreeuwen - events

Je gaat een evenement organiseren en bent op zoek naar een inspirerende spreker. Waar begin je dan? En hoe weet je zeker dat een spreker naadloos aansluit bij je doelgroep? Want dat het publiek na afloop zegt: “Dit was me toch een fantastische spreker…” is waar je voor gaat. In deze blog geven we je een paar nuttige tips voor een soepele zoektocht, dus lees snel verder!

Een spreker kan je evenement maken of breken. En dat laatste is natuurlijk geen optie. Je wilt een inspirerende spreker boeken die je zaal wakker schudt. Die je publiek een inspiratieboost geeft, en misschien ook verrast en motiveert. Een spreker, kortom, die een schot in de roos is. 

Op zoek naar een inspirerende spreker

Goed dat je ons gevonden hebt, want we gaan je een handje op weg helpen! Onze redactie, bestaande uit eventprofessionals, doet overal ideeën op, binnen en buiten de landsgrenzen. Ze zijn als het ware jouw ogen en oren, op jacht naar inspirerende toepassingen, mooie eventlocaties en, je raadt het al, de beste sprekers van dit moment! Bekijk snel onze inspiratiepagina vol tips en inspiratie over een interessant sprekersprogramma met inspirerende sprekers!

Shortlist

Hebben we je aan een paar goede ideeën voor sprekers kunnen helpen? Mooi! Op Event Inspiration kun je heel makkelijk een Board aanmaken. Dit is een soort Pinterest voor events. Alles wat je interessant vindt sla je op. Je kunt zoveel boards aanmaken als je wilt en ze snel en eenvoudig delen met je (event)collega’s of opdrachtgever. Superhandig, toch? En nu we toch zo lekker handig bezig zijn, delen we ook alle handige adresjes met je. Wie kan je helpen aan een dagvoorzitter, mooi decor, chauffeursdiensten en meer? Precies, ook daar kun je soms best een handje bij gebruiken. Je vindt de bedrijven en personen die je verder kunnen helpen in de Company Guide

Fotocredits:  Jason Rosewell (via Unsplash)