Inspiratie festival

Ga jij binnenkort een festival organiseren en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Om te beginnen is een instant dosis inspiratie voor festivals vast heel erg welkom. Laten wij je daar nou net bij kunnen helpen!

Een eigen festival organiseren is hot. Door een ongedwongen festivalsfeer te creëren krijgen jij en je gasten energie, inspiratie en is er volop ruimte voor verbinding. Daarom is zo’n festival de perfecte invulling van bijvoorbeeld jouw bedrijfsfeest. Al past het ook heel goed bij een kick-off, grootse opening of informatief event.

Volop inspiratie voor je festival

Ben je op zoek naar een te gekke outdoorlocatie of ga je voor een indoor happening? En is een centrale ligging belangrijk, of wil je vooral kunnen dansen tot in de late uurtjes? Een geslaagd festival begint natuurlijk met een steengoeie locatie die past bij de doelstellingen van jouw festival. En daarom hebben wij de allerleukste adresjes voor je verzameld! Als eventprofessionals doen we namelijk overal inspiratie op: in binnen- en buitenland en van beurzen tot bedrijfsfeesten. Daarom vind je hier bijvoorbeeld gave festivalinspiratie en staat onze Company Guide boordevol hidden gems & niet-te-missen adresjes. 

Styling, catering, thema, entertainment…

Heb je al nagedacht over een thema en het entertainment? En ga je voor food trucks of zie je rondlopende dames en heren met hapjes en drankjes toch ook wel zitten? En, oja, de aankleding! Daar kun je een goed stylingbureau wel bij gebruiken. Of ga je voor een total package en besteed je al dat werk liever aan een ervaren eventbureau uit? Veel om over na te denken, maar no stress, in alle categorieën waar je bij de festivalorganisatie mee te maken krijgt maken we je graag wegwijs. De leukste adressen sla je vervolgens op op Boards. Je kunt er zoveel aanmaken als je zelf wil. Een catering-board, entertainment-board… Veel festivalinspiratie gewenst!