Inspiratie eventlocatie

Je gaat een evenement organiseren en bent op zoek naar inspiratie voor een eventlocatie. Dan zit je op Event Inspiration helemaal goed, want wij hebben de mooiste adresjes voor je gespot!

Misschien heb je al een duidelijk beeld waar je je event wilt laten plaatsvinden. Centraal gelegen in het midden van Nederland, meer in het zuiden of liggen de opties nog helemaal open? In alle gevallen reiken wij je de helpende hand toe, dus lees snel verder.

Volop inspiratie voor een te gekke eventlocatie

Ga je voor een feestlocatie, ben je op zoek naar de perfecte plek voor een meerdaags congres of wil je een outdoorplek vastleggen waar je helemaal los kunt gaan met originele teambuildingsactiviteiten? Er is van alles online te vinden, maar om de echt originele adresjes te spotten, moet je soms lang zoeken. Áls je ze al vindt! Daarom zijn wij er, noem ons echte event geeks, want wij hebben al dat voorwerk speciaal voor jou verricht. Scheelt je niet alleen zeeën van tijd, maar zo ben je er ook van verzekerd dat je geen niet-te-missen locatie over het hoofd ziet! In de Company Guide vind je de leukste eventlocaties en hidden gems. Surf ze!

Hartjes voor de krenten uit de pap

Heb je al een mooie locatie gespot? Leuk! En, nu komt het mooie: alle plekken waar je enthousiast over bent kun je easy peasy opslaan op jouw persoonlijke Board. Deze tool is een soort Pinterest voor events. Hartje geven en klaar is kees. Wil je een collega laten zien hoever je met je (inspiratie)zoektocht bent? Snappen we, daarom kun jij jouw board eenvoudig delen. 

We hopen dat je lekker wat inspiratie voor een eventlocatie hebt opgedaan. Heel veel plezier met de voorbereidingen en natuurlijk een fantastisch event op een toplocatie gewenst!