Inspiratie congres

Inspiratie congres

Ga je een congres organiseren en kun je wel wat input gebruiken? Op Even inspiration vind je volop inspiratie voor jouw ongres dat de boeken in zal gaan als een onvergetelijke!

Er is genoeg waar je bij de organisatie van een congres aan moet denken. Van locatie en catering tot keynote speakers, thema en uitnodigingen: als het goed is staat het allemaal op je lijstje! Maar, no worries, wij zijn er om je te helpen.

Jouw startpunt voor congres inspiratie

Aan welke boodschap of strategie wil je het congres ‘ophangen’? Daar heb je vast al ideeën over. Afhankelijk daarvan kun je al beter de sprekers bepalen. En ga je naast kennisoverdracht bijvoorbeeld voor veel interactie? We raden je sowieso aan om ook wat lucht in het programma aan te brengen, zodat het niet alleen maar om de  vakinhoud draait. Een verrassende twist, een humoristisch verhaal of misschien een muzikale act of stuk cabaret? We beloven dat het je dag ten goede komt!

Check onze inspiratiepagina’s

Onze redactie, bestaande uit eventprofessionals, doet overal ideeen op. Van beurzen tot congressen, seminars en festivals, en of het nu om ijzersterke key note sprekers of de beste locaties gaat. En dat wat ons inspireerde, geven we graag aan je door! Surf snel naar onze inspiratiepagina en voed jezelf met de leukste inspiratie voor jouw congres!

De beste adresjes

Maar bij inspiratie alleen blijft het natuurlijk niet. We hebben ook de finest adresjes voor je verzameld. Zo kun je snel spijkers met koppen gaan slaan en aan de slag met je concrete to do list. Kijk maar eens in onze Company Guide. Van congreslocaties tot cateraars, entertainment en interactieve tools: je vindt ze hier! Al het leuks sla je super easy op in je Board, een tool die we speciaal voor jou hebben ontwikkeld. Our pleasure!

Heel veel plezier met het opdoen van de leukste inspiratie voor je congres!