Westerhuis Verhuur Twente: komt een feestje bij je bouwen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
weterhuis verhuur twente - VnV Congresgebouw Amsterdam - Jaap Besteman

Van een bescheiden feestje in je achtertuin tot een enorm publieksevenement: Westerhuis Verhuur Twente is at your service. Van vloerbedekking tot tapinstallatie en van hotdogmachine tot Italiaanse ijskar: dit verhuurbedrijf uit Twente heeft het in huis. Al bijna 90 jaar zijn ze actief in de verhuurbranche, en reken maar dat dat jouw feestje ten goede komt!

“Als wij weggaan, dan komt de cateraar en begint het feestje. En als het afgelopen is ruimen we de rommel weer op.” Zo simpel is het, volgens Jaap Besteman, directeur van Westerhuis Verhuur Twente. Het is twentse nuchterheid, gecombineerd met liefde voor het vak. “Het begon ooit met de opa van de opa van de opa Westerhuis. Die verhuurde wat klapstoeltjes. En kijk wat we nu hebben. Er is niks mooiers dan aankomen in een lege hal of tuin, en er iets moois van maken. Mensen worden altijd blij. Dat vind ik oprecht het allermooiste wat er is.”

westerhuis verhuur twente - company guide - business-events-25
westerhuis verhuur twente - company guide -business-events-49
westerhuis verhuur twente - company guide -public-events-15
westerhuis verhuur twente - company guide -thema-5
westerhuis verhuur twente - company guide - business-events-52

Van privéfeest midden in het bos tot topsportevenement

Of je nou een budget van 100 of 100.000 euro hebt: Westerhuis doet alles, groot en klein. Het idee is altijd hetzelfde: het moet kloppen. En mensen moeten er blij van worden. “Natuurlijk krijg je een extra kick van niet-doorsnee events. Zo hebben we een keer een groot privéfeest opgebouwd, midden in de bossen van Bloemendaal.  En we doen al jaren de Military in Boekelo, een van de grootste paardentopsportevenementen in Nederland. Wij hebben daar afgelopen jaar 35 verschillende hospitalitys opgeleverd. Dan moet je denken aan 21 opleggers met materiaal. Echt een logistieke uitdaging.”

Een stapje extra

Maar waarom zou je als eventmanager juist voor Westerhuis kiezen? Verhuurbedrijven zijn er in de markt volop. Volgens Jaap zit de meerwaarde ‘m zonder twijfel in het extra stapje dat ze zetten. “Wij zorgen dat het totaalplaatje klopt. We denken aan de eindklant. Altijd. En als we 200 stoelen verhuren, zorgen we dat ze op de juiste plek staan. Kleine moeite, groot gebaar.” Wel zo prettig, als je het ons vraagt. Net als die enorme bak aan ervaring. Dat kan niet anders dan jouw event ten goede komen!

Eigenschappen

  • Specialisme
    Meubels

KENMERKEN

  • Flexibel
  • Servicegericht
  • Up-to-date
  • Meedenkend

EIGENSCHAPPEN

Meubilair
Styling & Decoratie