DCRT Event Decorations & Styling: Met DCRT wordt jouw event een plaatje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DCRT - aankleding - meubilair

Ooit begonnen ze met de verhuur van een witte en zwarte meubellijn, destijds helemaal anders dan anders in evenementenland. Dat sloeg aan. Gaandeweg nam niet alleen de vraag naar meubelverhuur toe, maar bleek er ook een groeiende behoefte aan bloemen en decoratie, complete stylingconcepten en standbouw. Daarom richt DCRT zich inmiddels op deze 4 takken: een heel compleet plaatje, die zorgt dat jouw event een plaatje wordt.

Innovatieve ‘one stop shop’ (verhuur)oplossingen, daar kun je bij DCRT van op aan. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere meubellijn of verrassend stylingconcept. Vanuit hun warehouse werken ze voor opdrachtgevers in heel Europa. Marthen Bakker, de man achter DCRT: “Naast de verhuurtak kregen we weleens de vraag of we wat mooie bloemen konden regelen en leuke decoratie voor op het podium. Zo hebben we onze eigen bloembinderij ontwikkeld en werken we voor vaste locaties als de Harbour Club en Holland Casino. Daarnaast kregen we steeds vaker de vraag om een totaalplaatje te verzorgen.” En dat regelen ze inmiddels. Van A tot Z!

DCRT - diner - lange tafels

De kers op de eventtaart

Styling is als de kers op de eventtaart. Want elk evenement vraagt om een unieke ‘look en feel’ en precies daarin speelt styling zo’n grote rol. Wordt het pluche en velvet, uitbundig of juist heel strak? “De styling maakt de totaalbelevenis compleet. Wij zorgen dat we jouw klanten in de juiste mood brengen, daar blinken we in uit.”

DCRT - standbouw
DCRT - standbouw
DCRT - standbouw
DCRT - KLM - vliegtuig

Knowhow & maatwerk, met een grote dosis enthousiasme

En dat kan ook haast niet anders, als je kijkt naar DCRT’s 13 jaar ervaring. Maatwerk staat bovendien altijd centraal. “We draaien voor niemand hetzelfde verhaaltje af. We denken mee, zijn flexibel, doen dat stapje extra en gaan voor iets bijzonders waar de klant écht blij mee is. We doen het samen, met heel veel enthousiasme. Ik denk dat onze klanten dat voelen, en dat dat is wat ons onderscheidt van veel collega’s.”

Stand up

Een aantal jaren geleden is DCRT ook met standopbouw begonnen. Hun standbouwteam adviseert en begeleidt je met jouw complete beursdeelname. Door kennis over hoe een customer journey moet lopen, kun je rekenen op een eye-catching stand die zo functioneel mogelijk is. Is dat even handig!

DCRT - inrichting - schilderij

Een koe met bedrijfslogo of compleet Great Gatsby thema

Door DCRT’s 4 verschillende takken kun je als eventbureau of corporate je hele jaarpakket bij hun neerleggen. Als je wilt dan, hè. Want de decoratie voor 1 specifiek event, waarbij je een koe met logo nodig hebt of juist een compleet uitgewerkt Great Gatsby thema, doen ze met minstens zoveel plezier. Ontzorgen met hoofdletter O blijft hun missie, net als verrassen. Zo hebben ze hun pop-up event box gelanceerd, slim, cool en heel mobiel en wordt er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe meubellijn. Wordt het iets futuristisch of juist superduurzaam? Wij durven er op te vertrouwen dat hier weer iets heel moois uit gaat komen.

Beeld: DCRT

Kenmerken

 • Enthousiasme
 • Creativiteit
 • Trendsetter
 • Fun & flexibel

Eigenschappen

 • Specialisme
  Bloemen Meubels Styling & Decoratie

Branchenieuws van DCRT Event Decorations & Styling

 • Foto team DCRT op plein

  DCRT betrekt nieuw pand in Haarlem

  8 december 2021
 • DCRT - Pop up event stream - online events - virtual events - hybride events

  DCRT & CUE CAM lanceren mobiele virtuele studio Pop-Up Event Stream

  23 mei 2020