JuDid - Live Communicatie & Events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Foto JuDid - Judith Elshof

JuDid! Voor events én communicatie projecten met ballen

Het perfecte event of een geslaagd communicatieproject: ga er maar eens aan staan. Een vak apart, kun je wel stellen. Het is het vak van Judith. Een projectmanager met ballen voor live communicatie en events.

Zo eentje van: jij zegt een half woord en zij gaat aan de slag met doorvertalen naar wat je wilt. De perfecte happening, het event dat je wenst, een succesvolle samenkomst, met een gouden randje. Eentje die de boeken ingaat, die men niet zal vergeten. Omdat het groots was, bijzonder of helemaal klopte.

Judith Elshof (JuDid) en champagnedame bij beslist.nl awards
Beslist.nl webshop awards - JuDid
Jostiband Concert - JuDid

Van KLM tot Koningsdag

Zeg je Judith Elshof, dan zeg je JuDid.  Twee voeten op de grond, grote lach op haar gezicht en een bril waar ze uitstekend door kan kijken. Judith wijkt niet voor een stormpje, ook niet in een glas water trouwens. Nee, doorzetten zal ze als het lastig is en een stapje verder gaat ze als het er eigenlijk al best goed uitziet.

Ze is doortastend, ondernemend uiteraard, maar er is nog iets. Judith werkt graag met mensen, veel mensen en dan vooral als een verbindende spil in het web. Waar de een dit wil en de ander dat, luistert Judith. Om vervolgens dé oplossing te introduceren. Of het nu gaat om directie, vergunninghouder, catering of de schoonmaak, Judith schakelt gemakkelijk op ieder niveau binnen een organisatie of binnen haar eigen netwerk van kenners en kunners met wie ze al jarenlang samenwerkt.

Met Judith komt alles tevreden samen. Eén van dé voorwaarden voor een geslaagd event, communicatieproject of succesvolle activatie. Jarenlange ervaring helpen haar hier natuurlijk ook bij. Ze werkte voor grote bureaus en corporate opdrachtgevers en organiseerde publieksfavorieten als Koningsdag Utrecht, Tour de France Grand Depart en was freelance projectleider voor ZiggoDome.

Ploegenpresentatie Tour de France Utrecht - JuDid
Opbouw Tour de France Utrecht - JuDid
Koningsdag 2015 plein met veel mensen - JuDid

No worries en heel happy

Geen stress, geen zorgen, maar toch een event dat indruk maakt: Judith snapt dat.  Je kunt de organisatie in haar handen leggen, zonder controle te verliezen. Van A-Z neemt Judith jouw event of project over. Ze werkt voor je, maar ook MET je. Zelfstandige co-creatie. Maar ook als je team handen en hulp nodig heeft, werkt ze daar graag mee samen.  Ze deed het eerder voor o.a. Heineken, Knauf, CliniClowns en Hogeschool Utrecht.

Voor events en projecten die groot zijn in omvang, impact hebben of complex in inhoud, heb je ontembaar enthousiasme, leiderschap en overzicht nodig. Het vak van Judith dus.

Hogeschool van Utrecht Festival Jaaropening2016_2017 - JuDid
Hogeschool Utrecht_Festival_Jaaropening_JuDid

Beeld: JuDid

Kenmerken

  • +15 jaar ervaring in B2B en B2C
  • Uitvoerende daadkracht en creatieve kijk
  • Snapt de kracht van communicatie
  • Focus op volledig ontzorgen

Eigenschappen

  • Type freelancer
    Event Manager Organisatie & Productie Marketing & Communicatie Op- en afbouw Corporate events Public events Charity & Fundraising