Floor Verrast laat je verrassen met toffe bedrijfsuitjes en activiteiten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Marloes Floor - Floor Verrast - eventmanager

Floor verrast. Nou ja, Marloes verrast eigenlijk. Marloes Floor om precies te zijn. Verrassend he? Wij houden hier wel van. En ook van de visie van Marloes; op maat verrassingen organiseren voor teams en organisaties. Van de eerste communicatie tot de laatste minuut van het evenement; alleen Marloes (en indien gewenst de contactpersoon vanuit de organisatie) weet wat er op het programma staat. Nou ja, één ding weet je al wel; dat het ongelofelijk tof wordt en je het je nog lang herinnert.

Floor Verrast - eventmanager - groep die gaat skydiven
Floor Verrast - bordje met beide voeten op de grond kom je geen stap verder
Floor Verrast - groep vrouwen die papieren in de lucht gooien
Floor Verrast - groep vrouwen in witte shirts met dobbelstenen
Floor Verrast - zitjes onder pergola
Floor Verrast - Marloes Floor in deuropening Liemers College
Floor Verrast - vrouw die gaat skydiven
Floor Verrast- 6 rode enveloppen met verrassingen
Floor Verrast- hindernisbaan in weiland
Marloes Floor - Floor Verrast - eventmanager

Van consument naar corona naar corporate

Het begon enkele jaren geleden toen Marloes voor vrienden en vriendinnen de leukste uitjes en persoonlijke cadeaus uitzocht. “Of ze daar niet meer mee moest doen?” zei een vriendin. Een blogger ging op pad en binnen drie weken kreeg ze bijna 100 aanvragen. Oeps! Maar het was ook het besef dat ze iets goeds in handen had.

Door corona kwam de focus op online pubquizen, borrelboxen en persoonlijke verrassingen zoals een zanger aan huis te liggen. Na een periode veel voor de particuliere markt gedaan te hebben besloot Floor Verrast onlangs het roer om te gooien. Marloes gelooft dat de kracht van plezier in teams nog altijd enorm wordt onderschat. Het brengt mensen bij elkaar, verbetert de samenwerking en vergroot het werkplezier. Ze wil impact maken en daarom ligt haar focus nu vooral op teamuitjes. Persoonlijk, verrassend en altijd op maat.

Marloes Floor - Floor Verrast - eventmanager
Floor Verrast - schilderworkshop met verf op de muren
Marloes Floor - Floor Verrast - eventmanager
Floor Verrast - lunchtafel in serre
Floor Verrast - activiteit op grasveld

Verrassing van envelop tot vertrek

Een compleet weekend weg met het team, een hele toffe middag samen, een groot event of een workshop als aanvulling van een zelf georganiseerde dag. Floor Verrast verrast! Op basis van jouw wensen en budget wordt een voorstel op maat gemaakt. Indien gewenst krijg je het programma te horen, maar we kunnen ons voorstellen dat je hetzelfde wilt ervaren als de gasten!

De beleving start zodra iedereen een persoonlijke brief krijgt met daarbij een envelop met het precieze tijdstip waarop ze die envelop open mogen maken. Het volgende detail laat precies zien hoe goed Floor Verrast het concept doortrekt: het tijdstip is per persoon anders en afhankelijk van de precieze reistijd tot de locatie. Wow!

Wat volgt is een programma dat alles behalve standaard en vooral precies passend binnen de wensen is. Is het een kleine aanvraag dan is begeleiding niet nodig en ga je ‘van envelop naar envelop’ waarbij de contactpersonen bij de locaties en activiteiten je helemaal in de watten leggen. Bij een grote aanvraag is Marloes erbij… maar ze houdt wijs haar mond dicht als je vraagt wat ‘we hierna gaan doen’.

Floor verrast - groep vrouwen die een toast uitbrengen

Van haka tot truth ceremony

Wat voor jouw doelgroep nieuw en out of your comfortzone is, is voor een ander daily business as usual. Beschrijven wat je kunt verwachten is in dit profiel dan ook niet te doen. Weet dat Floor Verrast met zo’n 500 lokale en vooral gepassioneerde ondernemers samenwerkt en dat op maat ook echt op maat is.

Sterker nog; het programma is zo opgesteld dat niemand buiten de boot valt. Heb je een slechte knie, dan vind er niet voor jou een aanpassing van een activiteit plaats, maar wordt een programma opgesteld waar ook jij volledig aan mee kan doen. Een verrassende kijk die wij enorm waarderen! Dat is de reden waarom veel organisaties blijven terugkeren. Floor Verrast schiet iedere keer raak!

Beeld: Floor Verrast

Kenmerken

  • Maatwerk uitjes, activiteiten of events
  • Altijd een verrassing voor de gasten
  • Persoonlijke benadering die ver gaat
  • Programma is voor iedereen toegankelijk

Eigenschappen

  • Type freelancer
    Organisatie & Productie Teamuitjes