Eventerim, Event- & Congresmanagement

Jouw garantie op memorabele events!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Eventerim

Als Event Inspiration hebben we graag een vinger in de pap om jou met scherpe en objectieve content te verblijden. Daarom schrijven we altijd een introductie voor onze partners, voordat ze zelf aan het woord gaan. Behalve bij Eventerim, want aan die tekst is werkelijk niets te voegen! Waarom? Check het snel!

👆 Geschreven door Event Inspiration

Eventerim, met Michiel aan het roer, erkent de recente professionalisering in de evenementenbranche. Het evenement is geëvolueerd tot een belangrijk communicatie-instrument, waarbij het samenbrengen van mensen niet alleen kansen en mogelijkheden biedt, maar ook risico’s en zelfs bedreigingen met zich meebrengt. De kosten van een evenement kunnen vandaag de dag behoorlijk oplopen. Michiel begrijpt de waarde van kwaliteit en kent het klappen van de zweep als geen ander. Met zijn inbreng, creativiteit, kennis en ervaring wordt jouw event gegarandeerd een succes!

Eventmanager Michiel: ervaring, creativiteit en betrouwbaarheid

Leuk kennis te maken! Ik ben Michiel van Eventerim: een door de wol geverfde, creatieve en slagvaardige eventmanager. Op basis van ruim 40 jaar ervaring en de planning en organisatie van ruim 1.675 corporate- en publieke evenementen, help ik ook jou heel graag bij de vormgeving, productie en realisatie van onvergetelijke evenementen. Schroom niet mij te bellen voor een vrijblijvende afspraak. Hoe eerder ik aan tafel zit, hoe effectiever de samenwerking en groter het succes!

Event Michiel Smilde

Optimaal, veilig en professioneel: jouw event in goede handen

Het is begrijpelijk dat je jouw event optimaal, veilig en professioneel wilt laten vormgeven, produceren en uitvoeren. Geen slapeloze nachten en geen risico’s meer, zodat jij en je gasten volledig kunnen deelnemen en genieten van je eigen event! En ja, Michiel is er zeker van! Jullie kunnen achteraf terugkijken op een onvergetelijk en succesvol evenement.

Michiel Smilde
Michiel Smilde
Michiel Smilde

Beeld Eventerim

Kenmerken

  • Geprofessionaliseerde expertise
  • Volledige ontzorging
  • Creatieve en originele aanpakker
  • Kennis van effectieve communicatie-instrumenten

 

Eigenschappen

  • Type freelancer
    Concepting Corporate events Event Manager locatiemanagement Marketing & Communicatie Organisatie & Productie Public events